Play ponuda
Play ponuda
večera za 5 na selu

Senka pjevala i uz Miroslava Škoru: 'Svakome bi to godilo, to je tvojih pet minuta slave'

Senka je, uza sve svoje interese, i amaterska pjevačica.

RTL.hr/ 31.3.2023. u 9:00
Play ponuda

Kandidate je u 'Večeri za 5 na selu' ugostila ugostiteljica i kuharica Senka. Za sebe Senka kaže da je komunikativna, društvena, vedra i da nekad brzo plane. U slobodno vrijeme izrađuje ruže od krep papira, decoupage (salvetna tehnika) te šiva. Najviše voli kuhati variva, mesna jela, umake, juhe, a omiljeno jelo joj je pohano meso koje je i spravila okupljenoj ekipi.

Senka je posvećena majka i seoska domaćica, a usto se bavi i pjevanjem. "Krene neka pjesma, ja zapjevam za stolom iz zafrkancije, i oni svi 'hajde na mikrofon'. Tako sam došla, prva pjesma nogice - trema, druga pjesma, svi te gledaju i kažu: 'bravo, bravo'", ispričala je Senka. "Pjevala sam pet, šest pjesama i par mjeseci poslije toga je bilo natjecanje pjevača amatera i taj sastav me nagovorio da nastupam. Mislim da sam treću nagradu osvojila".

Išlo je sve kasnije svojim tokom, Senka je nastavila pjevati po svatovima i feštama - kako bi podigla atmosferu. "Nije mi bio problem stati pred ekipu, ako vidiš da ljude razveseliš i podigneš atmosferu". "Svakome bi to godilo, to je tvojih pet minuta slave, zašto ne, ne vidim u tome ništa loše", zaključila je Senka.

'Večeru za 5 na selu' gledajte svakim radnim danom od 20.15 sati na RTL-u! Emisiju možete gledati i na PLAYU!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
večera za 5 na selu

Nekadašnji vojnik i policajac danas živi u Rijeci i uživa u ljubavi: 'Poštenje mi je najvažnije'

Play ponuda

Više s weba