Večera za 5

Sjećate li se ovih poznatih lica iz RTL-ovih showova? Sad kuhaju u novoj sezoni 'Večere za 5 na selu'!

Od idućeg ponedjeljka, 29. ožujka u 20 sati, na RTL-u kreće prikazivanje zabavne kulinarske emisije 'Večera za 5 na selu' u kojoj će se, među ostalima, okušati i neki poznati natjecatelji. A svi obožavatelji ovog formata moći će se zabaviti uz nove zanimljive kandidate, ukusna jela, ali i paprene komentare te ocjene.

RTL.hr
22.03.2021 18:30

Što je zajedničko emisijama 'Big Brother', 'Ljubav je na selu', 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' i 'Hrvatska traži zvijezdu'? Odgovor je - 'Večera za 5 na selu'! U novoj, trinaestoj sezoni te kulinarske uspješnice okušat će se gledateljima dobro poznata lica iz popularnih RTL-ovih emisija. Tako će svoje goste u osječkom tjednu dočekati veliki zavodnik, farmer Jovan Karapandža , koji je u showu 'Ljubav je na selu' šarmirao sve kandidatkinje, a sad će svojim specijalitetima pokušati šarmirati i svoje goste na večeri.

Jovan Karapandža

Osim njega, u kuhanju za četiri stranca u riječkom tjednu okušat će se i sudionica reality showa 'Big Brother' - Nikita Dajčer . Goste će pokušati osvojiti modernijim jelima, a za njih priprema i jedno posebno iznenađenje.

Nikita Dajčer

Uz njih, gledatelji će u zadarskom tjednu 'Večere za 5 na selu' imati priliku vidjeti čak dva poznata lica - simpatične Zadranke Maricu Krstić iz pete te Ivanu Nemarić iz šeste sezone showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!'.

Ivana Nemarić

Napetost kuhanja u studiju za iskusna nepca stručnog žirija zamijenit će kuhanjem u vlastitom domu, no svejedno će morati svojim kulinarskim sposobnostima zadiviti zahtjevne goste.

Marica Krstić

A osim navedenih kandidatkinjama, u Zadru i okolici kuhat će još jedan svima dobro znan mladić - pjevač Duje Stanišić ! Iako je Duje po zanimanju kuhar, život ga je odveo u sasvim drugom smjeru te se od mladosti bavi glazbom i pjevanjem. Sudjelovao je u RTL-ovu glazbenom showu 'Hrvatska traži zvijezdu', gdje je stigao do finala, a nakon toga posvetio se opernom i klapskom pjevanju. Duje će se sad opet primiti kuhače, a stoji li mu bolje nego mikrofon - pokazat će komentari i ocjene njegovih protukandidata.

htz 4

Jedno je sigurno, show 'Večera za 5 na selu' nikada ne razočara pa tako neće ni ove sezone. Kako će se poznati kandidati snaći u ulozi domaćina i tko će se pokazati kao vješti kuhar - pratite od idućeg ponedjeljka u 20 sati na RTL-u!