Večera za 5 na selu

Sjećate se Sandre iz 'Ljubav je na selu'? Stiže u 'Večeru za 5 na selu'

Bila je u dvije sezone omiljenog ljubavnog showa...

RTL.hr
25.04.2022 09:45

Frizerka Sandra Gomboc Škrinjar u devetoj je sezoni showa 'Ljubav je na selu' pokušavala pronaći svoju srodnu dušu, a iako je osvojila naklonost simpatičnog šaptača devama Hrvoja Gregurića , njihov odnos nije imao budućnost. Zbog toga se odlučila ponovno okušati u 12. sezoni te zabavne emisije, kad je bila na farmi zavodnika Dušana Golubovca .

sandra skrinjar ljubav je na selu

A kako više nema treme pred kamerama te je uvijek spremna za nove avanture, 34-godišnja se Sandra iz zabave i znatiželje odlučila prijaviti i u popularnu 'Večeru za 5 na selu' . Za sebe kaže da je zabavna, iskrena, brbljava i druželjubiva osoba, ali po potrebi može biti vrlo direktna i konfliktna.

Na večeri joj je najvažnija dobra atmosfera, ali i domaća hrana. Preferira slavonsku kuhinju i tradicionalne recepte, a omiljeno joj je jelo klasična punjena paprika s pire krumpirom. Sandra je i mama dvoje djece, koja su njezino veliko blago, a u slobodno vrijeme voli šetati i vježbati. Ova simpatična domaćica dosad možda nije imala sreće u ljubavi, no nada se da će imati sreće u osvajanju dobrih ocjena za svoju večeru, koju će kuhati za ekipu iz Siska i okolice.