Play ponuda
Play ponuda
Muke po kupusu

'Slabi noži' zadali su glavobolje Boži: Evo kako je reagirao na prijedlog da zelje prereže motorkom

I sam Božo je rekao kako "on to zna stručno", ali očito su mu trebali drugi noževi, u najmanju ruku oni za chefa kuhinje

RTL.hr/ 30.10.2022. u 15:45
Play ponuda

U zapadnom dijelu Slavonije smješten je Daruvar iz kojeg dolazi zaštitar Božo Mikelčić. Ovaj, po zanimanju stolar, opisuje sebe kao veselog, društvenog i iskrenog čovjeka koji voli kuhanje, nova iskustva i druženje, stoga se odlučio prijaviti u RTL-ov kulinarski show 'Večera za 5 na selu'. Šetnja šumom je Božin najdraži oblik opuštanja i ispunjavanja slobodnog vremena. Ne ograničava se kada je u pitanju kuhanje, ali često se na njegovom štednjaku pronađu razne vrste variva pa možete već i pretpostaviti kako Mikelčić uživa u mirisima i okusima domaće kuhinje, a kao najdraže jelo je izdvojio roštilj.

Svojim je komentarima unosio raspoloženje u ekipu što je pokušao učiniti svojom večerom.

Jedno od jela koje je servirao svojim protukandidatkinja i protukandidatima je "zelje-salata", kako je on to nazvao. I dok je oprezni Božo micao stvari sa stola kako ne bi prilikom rezanja zelja napravio nered, nije shvatio šalu da bi mu pri rezanju ovog zelja mogla pomoći i motorna pila.

"Ma neee, ne možeš to motorkom rezati", objasnio je poprilično ozbiljni Božo dok je rezao kupus u kuhinji. Ipak je popustio kada je shvatio da će mu rezanje nožem zadati glavobolje: "Ma dobro, mogao bih. Isuse, kad te nož... Dobro, bumo mi polako. Noži su slabi".

"Mogao sam drugačije jer znam ja to stručno", utvrdio je Božo i počeo nožem usitnjavati zelje što je moglo potrajati čitavu vječnost, no onda je na prijedlog uzeo ribež i počeo ribati zelje.

Posljednja ovotjedna kandidatkinja Irena se čudila da postoji više tehnika ribanja kupusa, dok ih Božo ima, kako je rekao, "150" u malom prstu.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ŽELI IĆI

Kakva predivna gesta! Nikola je u 23 godine bio samo jedanput na moru, a Martina ga s obitelji pozvala k sebi u vikendicu

Play ponuda

Više s weba