Play ponuda
Play ponuda
večera za 5 na selu

Slađana o drugim kandidatima: 'Gabriel je možda malo preglasan, mi cure manje dođemo do izražaja'

Slađana Blažeković komentirala je kandidate iz 'Večere za 5 na selu'

RTL.hr/ 14.12.2022. u 9:00
Play ponuda

Turističko-hotelijerska komercijalistica Slađana Blažeković iz Rovinjskog sela ugostila je kandidate 'Večere za 5 na selu'. Slađana inače dolazi iz okolice Bjelovara, no obožava svoj život u Rovinjskom Selu te ga ne bi napustila! U Rovinjskom Selu živi već nekih osam godina! "Jako mi se sviđa živjeti ovdje i ne bih se vratila u Bjelovar. Tu sam došla raditi tijekom sezone, zaljubila se i ostala. Moju obitelj čine moj muž i moja curica od dvije godine", ispričala je Slađana o sebi. Već smo saznali da Slađana ne voli ribu, a to će dokazati i svojim menijem.

Voli, kaže Slađana, kuhati za društvo. "Od mene možete očekivati najbolju večeru, barem se ja tome nadam. Od cjelokupnog tjedna mislim da ćemo se dobro zabaviti i biti dobra ekipa", otkrila je prije negoli je predstavila svoj meni. Gostima je Slađana odlučila poslužiti Šareni cvijet za predjelo, Kremasti zalazak sunca za desert, dok je glavno jelo nazvala Krava pase travu. Upravo s glavnim jelo je Slađana krenula u pripravu svoje večere. Nastavila je s desertom, a prije negoli su stigli gosti Slađana je pripremila ukusno predjelo.

Image

Večera za 5 na selu

Foto:
Image

Večera za 5 na selu

Tijekom pripreme predjela, Slađana je otkrila što misli o ovotjednoj ekipi. "Ekipa mi je super, Gabriel je baš onako simpatičan, veseljak, voli se zezati. Cure su isto super, tako da smo baš kliknuli, imamo teme za pričati, nije dosadno, zanimljivo je, tako da se nadam da će biti zanimljivo i večeras i ostale dane", otkrila je Slađana.

Potom je domaćica komentirala Gabrijela - nakon što su je pitali je li njega malo i previše? "Možda čak malo i da, malo je preglasan, mi cure manje dođemo do izražaja. Dobro se uklopio među nas četiri", dodala je. Komentirala je i Sandru, koja je vegetarijanka. Iako je Slađana velika ljubiteljica mesa, njoj je servirala bezmesna jela te se veseli kod Sandre isprobati nešto novo. "Veselim se isprobati nešto novo opet", komentirala je domaćica.

'Večeru za 5 na selu' ne propustite svakim radnim danom od 20.15 sati na RTL-u.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZABRINULI SE

ANKETA Hoće li im ovo poremetiti planove? Novo iznenađenje za parove: 'Ne znamo što nas sad čeka'

Play ponuda

Više s weba