Play ponuda
Play ponuda
životna priča

Slađana otkrila kako je s 19 godina završila u Istri: 'Otišla sam i više se nikad nisam vratila'

Slađana Blažeković otišla je u Istru čim je završila srednju školu. Tada je našla posao, a ubrzo se i zaljubila te se u rodni bjelovarski kraj više nikad nije vratila

RTL.hr/ 13.12.2022. u 20:30
Play ponuda

Turističko-hotelijerska komercijalistica Slađana Blažeković iz Rovinjskog Sela ugostila je kandidate 'Večere za 5 na selu'. Slađana inače dolazi iz okolice Bjelovara, no obožava svoj život u Rovinjskom Selu te ga ne bi napustila! U Rovinjskom Selu živi već nekih osam godina! "Jako mi se sviđa živjeti ovdje i ne bih se vratila u Bjelovar. Tu sam došla raditi tijekom sezone, zaljubila se i ostala. Moju obitelj čine moj muž i moja curica od dvije godine", ispričala je Slađana o sebi. Već smo saznali da Slađana ne voli ribu, a to će dokazati i svojim menijem.

Voli, kaže Slađana, kuhati za društvo. "Od mene možete očekivati najbolju večeru, barem se ja tome nadam. Od cjelokupnog tjedna mislim da ćemo se dobro zabaviti i biti dobra ekipa", otkrila je prije negoli je predstavila svoj meni. Gostima je Slađana odlučila poslužiti Šareni cvijet za predjelo, Kremasti zalazak sunca za desert, dok je glavno jelo nazvala Krava pase travu. Upravo s glavnim jelo je Slađana krenula u pripravu svoje večere.

Image

Večera za 5 na selu

Foto:
Image

Večera za 5 na selu

Tijekom kuhanja, Slađana je ispričala i kako je prije osam godina završila u Istri. "U Istri sam završila tako što sam se prijavila za posao, počela sam raditi u Poreču. Međutim, trebala im je ispomoć u Rovinju pa sam završila tu. Bila sam tek završila srednju školu i onda sam s 19 godina došla tu raditi, to mi je bio prvi posao", ispričala je Slađana. Njezini roditelji nisu bili za to da ide na drugi kraj svijeta! "Normalno da im je to bio stres, ali na kraju sam otišla i više se nikad nisam vratila", dodala je Slađana.

'Večeru za 5 na selu' ne propustite svakim radnim danom od 20.15 sati na RTL-u.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
UŽIVAJTE

Kod Maje je najviše pohvala bilo za desert: Donosimo recept za čokoladnu rapsodiju s narančom

Play ponuda

Više s weba