Play ponuda
Play ponuda
'NADOPUNJUJEMO SE'

Slovenac Žuan o supruzi: 'Uvijek sam htio malo deblju ženu u podsvijesti. To je bio simbol bogatstva'

Vulkanizer Žuan rekao je kako je njegova supruga Martina otkačena baš poput njega

RTL.hr/ 25.10.2022. u 20:30
Play ponuda

Žuan Kucljak sebe smatra vječnim mladićem, zvrkastim tipom, ali i obiteljskim čovjekom koji radi kao vulkanizer već 20 godina u istoj firmi, a kandidat RTL-ovog kulinarskog showa ' Večera za 5 na selu' je postao na nagovor supruge. Ovaj 44-godišnjak od showa očekuje dobru zabavu te se raduje upoznavanju novih ljudi. Kada je riječ o njegovom slobodnom vremenu, zabavalja se na feštama, karaokama, ali i kao ispomoć supruzi u pečenju kolača.

Podrijetlom je Slovenac kojem najveći užitak predstavljaju okusi i mirisi kontinentalne i mediteranske kuhinje. Kada je riječ o njegovoj kulinarskoj vještini, najčešće se prilagođava vlastitoj djeci pa ističe kako kuha sve malo po malo kuha sve po malo i najčešće se prilagođava djeci.

U sretnom je i 13 godina dugom braku s voljenom suprugom Martinom. "Žena bi voljela da ne radim po doma, da joj se maknem iz kuhinje jer pravim samo nered. Ali nadopunjujemo se, ona je isto otkačena kao i ja". A da je to bila očito ljubav na prvi pogled bilo je odmah jasno jer je Žuan rekao kako je oduvijek priželjkivao ljepšu polovicu poput svoje supruge.

"Prava je to žena. Nema što! Ja sam ti uvijek htio ovako malo deblju ženu u podsvijesti. Kad sam ti bio mlad, sjećate li se one serije oni neki pupoljci?", započeo je Žuan.

"'Dražesni pupoljci svibanjski'", prisjetila ga je voljena supruga Martina na ime britanske serije koja se emitirala od 1991. do 1993. godine.

"Ondje je uvijek bilo hrane, kolača, mesa i rekao sam: 'Joj,tako neću biti gladan'. Nekad je bilo i ono što su stariji ljudi uvijek pričali: 'Kod jače žene ne možeš biti gladan i žedan' i to je bio nekad primjer bogatstva. Ako si imao jaču ženu, bio si bogat čovjek", zaključio je Žuan Kucljak.

Image

Vecera za 5 na selu

kulinarski show
Hrvatska - 2021
Ponedjeljak - petak u poslijepodnevnom terminu
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ŽELI IĆI

Kakva predivna gesta! Nikola je u 23 godine bio samo jedanput na moru, a Martina ga s obitelji pozvala k sebi u vikendicu

Play ponuda

Više s weba