Play ponuda
Play ponuda
MODERNA BAKA

Snježana: 'Jako sam zadovoljna što me obitelj prijavila u show'

Krojačica Snježana dolazi iz mjesta Varaždin Breg u okolici Varaždina, a za sebe kaže da je moderna baka koja obožava peći kolače.

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 4.7.2019. u 10:00
Play ponuda

„Imam dvoje djece, sina Nenada i kćer Suzanu, snahu i zeta i troje unučadi. Živim sa zetom, kćeri i malom unukom Hanom. Nije nam gužva, obožavamo se družiti, gledati televiziju, puno kuhamo...“, rekla je Snježana i otkrila kako najradije provodi svoje slobodne trenutke.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Radim u tekstilnoj firmi u Varaždinu. Uz svoj posao, imam malo slobodnog vremena i dosta se bavim pečenjem kolača i torti, no ipak mi je unučica Hana na prvome mjestu. Najviše slobodnog vremena provodim s njom u igranju, a moja kći i zet sretni su zbog toga“, rekla je zanimljiva krojačica koja nema veliko imanje, ali ima vrt u kojem sadi sve što je potrebno njezinoj obitelji, koja ju je i prijavila u show „Večera za 5 na selu“.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Imam malo vrta u kojem sadim papriku, rajčicu, poriluk, bijeli luk... za naše potrebe. Jako sam zadovoljna što su me moji prijavili u show, sad mi je drago što su to napravili iako u početku nisam bila zadovoljna“, rekla je Snježana koja vjeruje u sebe i svoje kulinarske sposobnosti.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Mislim da ću dobro proći ovaj tjedan jer sam spojila moderno s tradicionalnim, a i ugodno se osjećam u kuhinji. Moja je mana što uvijek previše skuham“, zaključila je Snježana.

Kulinarski show „Večera za 5 na selu“ gledajte od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat te u petak u 20 sati samo na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
TADA SU BLISKIJI

Ismet i Azelma prisjetili se početaka zajedničkog života: 'Najviše volim kad nemam novca'

Play ponuda

Više s weba