Play ponuda
Play ponuda
LJUTITE POBJEDNICE

Snježana: 'Nije u redu što je Franjo jelo prilagodio Miji jer ni mi nismo to radili, a i gospodična je pokvarila cijeli tjedan'

Električar Franjo zadnji je pripremao svoja jela u tjednu u kojem su snage u kuhanju odmjeravali kandidati iz sjeverne Hrvatske pa je to odlučio pretvoriti u svoju prednost. Naime, on tvrdi kako je samo želio biti drag i pristojan, no neki bi to protumačili i kao dobro promišljenu taktiku.

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 6.7.2019. u 14:00
Play ponuda

Premda uz njegovo glavno jelo nije bila potrebna salata, on ju je odlučio napraviti - ako netko bude htio jesti. „Uz to jelo se u pravilu ne poslužuje salata i mogli bi mi to zamjeriti, pa će biti njima na izbor“, rekao je Franjo i poslije pokazao tanjure koje će njegove gošće dobiti na dar.

„Probamo - ide, ide, ne ide, ne ide... Bod je bod, a dva su dva“, rekao je Franjo, a Danijela ponovno naglasila kako smatra da je proračunata osoba, no ne i Sanja. „Ne bih rekla da je Franjo proračunat, svi mi imamo neke ciljeve, ali meni se ne čini takav. Mislim isto da mu je najviše do zabave i druženja“, branila ga je poduzetnica.

„Mislim da to nije u redu  zato što nitko od nas to nije napravio, zato što nam nitko nije predložio da se to smije i može i zato što mislim da je gospodična Mia pokvarila cijeli ovaj tjedan“, rekla je Snježana.

Kulinarski show „Večera za 5 na selu“ gledajte od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat te u petak u 20 sati samo na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
GATARA IH RAZVESELILA

Ismael i Martina ne mogu doći sebi od sreće zbog proricanja tarot majstorice: 'Dobit ćete dijete kroz godinu dana'

Play ponuda

Više s weba