Play ponuda
Play ponuda
večera za 5 na selu

Snježana objasnila zašto je doselila u Istru: 'Odluka je pala preko noći'

Domaćica u 'Večeri za 5 na selu' otkrila je zašto je donijela odluku da živi u Istri

RTL.hr/ 13.12.2022. u 12:45
Play ponuda

Kontrolorka kvalitete Snježana Ivanković otvorila je ovotjednu 'Večeru za 5 na selu'. Snježana inače dolazi iz Zagorja, no već dugo živi i radi u Istri. Svoje goste dočekala je u naselju Putini, a stigli su joj turističko-hotelijerska komercijalistica Slađana, ekonomist Gabriel, organizatorica cestovnog i gradskog prometa Sandra i profesorica ekonomije Lorella.

Ova dama u slobodno vrijeme šeće prirodom i obrađuje svoj vrt, a u kuhinji preferira mesna jela. Voli slikanje, no u posljednje vrijeme taj je svoj hobi je zapostavila zbog posla i ostalih životnih obaveza. U 'Večeru za 5 na selu' prijavio ju je kolega s posla!

Gostima je Snježana ponudila Lukavi luk za predjelo, Krakasto s karakterom za glavno jelo te Čuješ li narančasto? za desert. Kuhanje je Snježana započela s pripravom deserta 'Čuješ li narančasto?'. Tijekom priprave deserta, otkrila je i otkud Zagorka u Istri.

Image
Foto: Screenshot/RTL
Image
Screenshot/RTL

"Zagorka sam, tako je. Iz Zagorskih Sela! Kad sam došla u Istru, Istrijani me pitaju: Zagorskih Sela? Dobro, znamo da si Zagorka, ma iz koji Zagorskih Sela? A tako se zove selo, to je pored Kumrovca", objasnila je Snježana. Otkrila je i koje su razlike između Zagorja i Istre. "U čemu? U govoru, prva razlika. Mentalitet nam je isti, svi smo mi veseljaci, volimo druženja, volimo popiti, volimo pjevati. To je više manje isto", otkrila je Snježana.

Odluku da se doseli u Istru, donijela je preko noći. "Odluka je pala preko noći. Moji su se roditelji rastavili i s mamom sam išla živjeti u Zagreb. Tamo sam živjela godinama, Zagreb, Zaprešić… I posao sam dobila i sve, ali jednostavno život te zove dalje. Nekako sam se odlučila za Istru, Istrijani su pristupačniji, najviše liče mom karakteru", zaključila je divna Snježana.

Kulinarski show 'Večera za 5 na selu' gledajte od ponedjeljka do petka od 20.15 sati na RTL-u.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZABRINULI SE

ANKETA Hoće li im ovo poremetiti planove? Novo iznenađenje za parove: 'Ne znamo što nas sad čeka'

Play ponuda

Više s weba