Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
sad i više nikad - ili?

Snježana otkrila hoće li se nastaviti družiti s kandidatima iz 'Večere za 5 na selu': 'Može, zašto ne?'

Snježana iz 'Večere za 5 na selu' obožava aranžirati jela, čak i kada za to nema posebne prilike.

RTL.hr/ 27.12.2022. u 20:45
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Specijalni blagdanski tjedan 'Večere za 5 na selu' otvorio je Dario Oreški, a nastavila ga je Snježana Đuranec, djelatnica tekstilne tvrtke u Varaždinu. Ova ponosna baka i majka voli provoditi slobodno vrijeme sa svojom obitelji, unučadi i prijateljicama, a usto posebno voli praviti kolače. U 'Večeru za 5 na selu' prijavila se, kaže, zbog zanimljivog iskustva i novih poznanstava. Bavi se i svojim malim vinogradom te povrtnjakom, a svoje kuhanje temelji na tradicionalnoj kuhinji.

Kandidata je možda pet, no Snježanino predjelo nosi naziv 'Tri fantastik', dok joj se glavno jelo zove 'Zagorski oblizeki', a desert pak nosi naziv 'Princeza u narodnoj nošnji'. Pripravu večere započela je glavnim jelom - 'Zagorskim oblizekima' - junećim obrazima u umaku od šampinjona te s pireom kao prilogom. Nakon toga, bacila se na 'Trio fantastik'. Dok je pripremala predjelo s tri vrste namaza, Snježana je ispričala kako izgledaju blagdani u njezinoj obitelji.

Image
Foto: Screenshot/RTL
Image
Screenshot/RTL

"Blagdani u mojoj obitelji uvijek su bogato složeni i aranžirani, bez toga ne ide. Netko se voli s time poigrati i eto. Slažem kolače, trudim se i oko ovakvih jela. Bez obzira, čak i ako smo samo mi doma za stolom, uvijek se trudim da aranžiram", ispričala je Snježana.

Iako se ovog tjedna druži s ljudima koji joj nisu prijatelji, Snježana smatra da unatoč tome među njima može prevladati božićni duh i raspoloženje. "Može, zašto ne, ne mora značiti da se vidimo samo sad i više nikad", otkrila je Snježana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kulinarski show 'Večera za 5 na selu' gledajte od ponedjeljka do petka od 20.15 sati na RTL-u!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
šteta!

Slušati publiku ili svoj instinkt? Lea se opekla u 'Dođi, pogodi, osvoji' i ostala bez vrijedne nagrade

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba