Večera za 5

Snježana piše pjesme, a supruga je upoznala preko Facebooka: 'Dopisivali smo se, pjesme su nas spojile i...

Svestrana umirovljenica je prava umjetnička duša - ona je pjesnikinja i voli ukrašavati svakodnevne predmete pretvarajući ih u mala umjetnička djela, nekad je svirala i gitaru i bila prava rokerica, a danas uživa u druženju s obitelji i u kuhanju.

RTL TV
06.11.2020 18:00

Snježana Rešetar ima 60 godina, umirovljeni je tekstilni tehničar i dolazi iz mjesta Svetonedeljski Breg. Iako je u mirovini, ona nikada ne miruje već ima razne hobije koji joj ispunjavaju dan od jutra do mraka.

Večera za 5 na selu

Volim ukrašavati stari namještaj, izrađivati poklone, vijence, a posebno uživam u svom kamenjaru kojeg gradim godinama i tamo nalazim svoj mir. Osim toga, pišem pjesme i ne volim pričati o svom životu pa kroz pjesme stavim svoje misli i život na papir. Ponekad se ustanem usred noći i napišem pjesmu, a ponekad u šetnji parkom. Uvijek imam papir i olovku uz sebe, a najviše volim pisati uz more", otkriva Snježana koja je, zahvaljujući grupi pjesnika čiji je član, upoznala i svog supruga.

Večera za 5 na selu

Upoznali smo se preko Facebooka i on isto piše pjesme. U početku smo bili prijatelji, a onda smo se sreli preko pjesničkih večeri. Može se reći da su nas pjesme spojile. Kad smo se sreli rekao mi je da je vidio najljepšu ružu među ružama, da su leptirići letjeli i da se zaljubio", prepričava svoju romansu Snježana i ističe kako je njezin suprug biciklom došao iz Međimurja do Zagreba samo da je vidi. Sad su već tri godine u sretnom braku i Snježana uživa u druženju s obitelji.

Večera za 5 na selu

Obitelj mi puno znači i često se družimo. Obitelj mi je sve!", priznaje umirovljenica koja voli društvo, a pogotovo društvo mladih ljudi i zato se jako veseli današnjoj večeri i druženju s ovotjednom ekipom iz 'Večere za 5 na selu'.

U show sam se prijavila zbog komentara poput – 'Pa nećeš ti to valjda, daj se nemoj zezati, kaj se buš naslikavala...' A onda se u meni stvorio inat i rekla sam – prijavit ću se! I drago mi je da sam se prijavila jer su u ovom tjednu svi mlađi od mene i to me jako veseli, vole se šaliti i jako nam je zabavno", govori Snježana kojoj pobjeda u showu nimalo nije važna, najvažnija joj je samo dobra zabava i ugodno druženje.

Večera za 5 na selu Ivan Škreblin

Snježanina večera ujedno je i posljednja ovosezonska 'Večera za 5 na selu' stoga je nikako ne smijete propustiti pogledati večeras u 20 sati na RTL-u!