Večera za 5 na selu

Snježana želi prijateljicu spojiti s Ivicom: 'Stalno mi ga spominješ, možda sam zato i došla'

Snježana je kolegici rekla kako bi ona svašta naučila Ivicu, na što je ova dodala kako bi i on nju sigurno štošta naučio

RTL.hr
10.11.2022 20:30

Iz Osijeka stiže domaćica Snježana Klobučar , koja sebe opisuje kao komunikativnu, društvenu i zabavnu osobu. Snježana ne misli da je komplicirana jer, između ostalog, ima svakodnevnu rutinu. "Kad se probudim, obavim što trebam po kući, kuham, pa što trebam s djecom, šetam psa... Svakodnevno kuham, perem, peglam - prava domaćica!", istaknula je 54-godišnjakinja. Svoje slobodno vrijeme ispunjava šetnjama sa psom, jorkširskim terijerom. Ne samo da je domaćica, već je supruga, majka i baka četvero unučadi, na što je posebno ponosna.

Kada je riječ o kuhanju, brzinu smatra svojom najvećom vrlinom, ali mana joj je pravljenje torte, u čemu nije pretjerano vješta. Kada je za štednjakom, rado kuha neke juhe i razna mesa. Sama je naglasila kako se prijavila u RTL-ov kulinarski show 'Večera za 5 na selu' zbog druženja i učenja od drugih te nekih kulinarskih noviteta koji joj sigurno neće promaknuti.

Očito Snježana voli držati stvari na oku jer je na ulaznim vratima kuće postavila videonadzor kako ni ona niti njezina obitelj ne bi morali silaziti svako malo. A da je ta kamera poslužila svrsi, jasno je bilo kad se na televizoru u dnevnom boravku prikazalo ono što videonadzor snima te se baš tada vidjela Mađarica, kako je Snježana zove. Gospođa je donijela svježe ubrano povrće koje je Snježana naručila.

Izgleda da Snježana ne može bez Mađarice jer je usred pripreme jela rekla kako ima prijedlog da zovne svoju dragu kolegicu da joj "malo pravi društvo i da malo laju", kako je rekla, jer joj je bez nje dosadno.

"Nekako su mi jako velike u rukama. Nisam navikla. Pobjegne mi iz ruke", kazala je Mađarica guleći tikvice. "A čuj, netko voli dugačko", istaknula je Snježana. Izgleda kako bi se Mađarica dobro uklopila na večeri, pogotovo kada se dodalo Ivičino prisustvo.

"Imamo i za tebe jednog kandidata", rekla joj je Snježana. "Stalno mi ga spominješ, možda sam zato i došla. Onda ću se još treći put presvući za večeru. Doći ću ti oprati posuđe i onda ćemo malo divaniti i pjevati, a znam svirati na češalj", tvrdi Mađarica.