Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Ovo ne smijete propustiti

Splitski tjedan 'Večere za 5 na selu' je prepun zanimljivih kandidata, jela i situacija - upoznajte nove domaćine!

Na početku novog tjedna u „Večeri za 5 na selu“ petero novih natjecatelja iz Splita i okolice predstavit svoje kulinarske i domaćinske vještine. Osim pohvala, imaju i dodatnu motivaciju da bi bili najbolji - poklon-bon Prima namještaja od 5000 kuna. Prva će kuhati umirovljenica Miranda, a potom slijede Tomislav, Olja, Nikolina i Krasna.

Image
Foto: RTL
RTL TV/ 28.9.2020. u 9:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Miranda Gizdić (61) Solin

Umirovljenica Miranda (61) dolazi iz Solina, a inače je iz Klisa, a njezini prijatelji za nju kažu prijatelji da je jako znatiželjna, što je i bio jedan od razloga prijavljivanja u kulinarski show „Večera za 5 na selu“. Uz to, voli jako kuhati i družiti se, upoznavati nove ljude, naučiti nove recepte i, naravno, pobijediti. Preferira dalmatinsku kuhinju, omiljeno su joj jela blitva, piletina i odojak na žaru, jako dobro kuha arambaše, ali voli i eksperimentirati. Svoje slobodno vrijeme najradije provodi s unucima, kojima priprema razne delicije.  

Tomislav Erceg (43) Dugopolje

Umjetnik Tomislav Erceg (43) dolazi iz Dugopolja, ima servis za čišćenje, hobi su mu slikanje i sport. Za sebe kaže da je flegma, ne voli nervozne žene, ne podnosi nepravdu, jako je direktan i brutalno iskren. Priznaje kako ga je mama nagovorila da se prijavi u kulinarski show „Večera za 5 na selu“ jer voli kuhati, a mama će mu pomoći i u pripremanju deserta jer kaže kako nikako ne zna sa slasticama. Preferira dalmatinsku kuhinju, ali voli i divljač te talijanske, kineske i japanske specijalitete. U slobodno vrijeme bavi se pisanjem pjesama i glazbenom produkcijom, a kaže kako je sav u hip-hopu, houseu i r'n'b-ju. 

Olja Einfalt (37) Split

Olja Einfalt (37) je umjetnica i dizajnerica koja sebe naziva - Splitska Vampirica. Opisuje se marljivom osobom, alternativkom, avangardnom, maštovitom, hrabrom, teatralnom, glamuroznom, a ujedno je i skromna te ne voli površnost. U kulinarski show „Večera za 5 na selu“ prijavila se kako bi predstavila svoj rad, a svakako će ostati upamćeno kako će kuhati kao „vampirica“ koja će imati batlera na večeri. Olja preferira dalmatinsku i azijsku kuhinju, a omiljeno su joj jelo tjestenine i povrtne juhe. U slobodno vrijeme odlazi u teretanu i bavi se plesom te raznim performansima. 

Nikolina Jurišić (30) Split

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nikolina Jurišić (30) dolazi iz Splita, po zanimanju je ekonomistica, radi u ugostiteljstvu, a bavi se pisanjem. Za sebe iskreno priznaje kako jako puno priča te da se u „Večeru za 5 na selu“ prijavila kako bi promovirala svoj kraj i rad. Njezini hobiji uistinu su zanimljivi; piše slikovnice i scenarije, ide na plivanje, rolanje te obožava ići u kazalište. Preferira dalmatinsku kuhinju, iskreno priznaje kako ne zna mijesiti tijesto i spravljati komplicirana jela, a omiljena su joj jela tjestenine i suhomesnati proizvodi. 

Krasna Matijaš (49), Kaštel Novi

Krasna Matijaš (49) dolazi iz Kaštel Novog, po zanimanju je frizerka, a u kulinarski show „Večera za 5 na selu“ prijavila se zato što voli druženja uz ukusnu hranu. Za sebe kaže da je vesela, društvena, komunikativna obiteljska žena koja najčešće kuha tradicionalna jela Dalmatinske zagore i riblje specijalitete, ali voli i mesne. Preferira mediteransku kuhinju, no iskreno kaže kako nije izbirljiva i da voli sve jesti i svoje će goste uvijek dočekati s osmijehom.  

Novi tjedan 'Večere za 5 na selu', koji se odvija u Splitu i okolici, pratite od ponedjeljka do petka u 20 sati na RTL-u!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
INTERVJU

EKSKLUZIVNO Dragana iz 'Ljubav je na selu' za RTL.hr o estetskim operacijama i showu: 'Navikla sam na razne komentare'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
djevojke stigle na farme

Marina unijela pomutnju na farmi kod Hrvoja: 'Došla je jako arogantno, nadobudno, kao da je cijeli svijet njezin'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba