Play ponuda
Play ponuda
'VEČERA ZA 5 NA SELU'

Spomenka otkrila kako je 10 godina živjela u izolaciji: 'Moja kći je odmah to prihvatila, više su bili prijat...

Druga ovotjedna domaćica ima živopisnu prošlost

RTL.HR/ 20.10.2020. u 20:40
Play ponuda

Spomenka je do prije pet godina živjela u istarskom selu Krmed, a kad se prije 15 godina odlučila na taj potez, neki ljudi su se malo iznenadili. 

"Bilo mi je jako lijepo i to je stvarno jedno neprocjenjivo iskustvo. Mada sam ja bila povezana s gradom i automobil sam imala... Bila sam više aktivna što se tiče žive hrane i tog znanja koje sam prenosila ljudima", ispričala je Spomenka.

"Imali smo i voćke i masline, to je bilo samo za nas. Jako lijepo! Samo opet, trebaju nam ljudi", objasnila je Spomenka.

"Moja kći je odmah to prihvatila, više su bili prijatelji koji su tako malo negativno razmišljali, malo su se prepali toga jer je to njima svima bilo neprirodno da sam se ja tako odlučila otići", rekla je te dodala kako je to bilo imanje u kojem je funkcionirala samoodrživost, imali su solarne panele i slične sustave kako bi mogli funkcionirati.

Spomenka je živjela u kući od 50 kvadrata dok je njezin prijatelj živio u kući od 16 kvadrata pored nje. Dijelili su njezin boravak u kojem su držali radionice za sve one koji žele više naučiti o sirovoj hrani, ali i članove obitelji koji su im dolazili u posjet.

Image

Večera za 5 na selu (nove epizode)

kulinarski show
Hrvatska - 2023
Ponedjeljak - petak u 20.15 sati
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
večera za 5 na selu

Gordana predstavila svoje sastojke: 'Miriše mi na nešto domaće'

Play ponuda

Više s weba