Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Osvojio 39 bodova

'Stari mačak' Ivan oduševio goste svojim delicijama: 'Od početka do kraja je sve bilo vrhunski!'

U srijedu navečer u showu 'Večera za 5 na selu' kuhalo se u Blatu kod Ivana Telente, a vrhunsku hranu pratila je i odlična atmosfera!

Image
RTL.hr/ 25.5.2022. u 21:26
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Na otoku Korčuli ovaj se tjedan okupila zaista vesela ekipa koja se od prvog dana dobro zabavlja te uživa u ukusnim delicijama, a iznimka nije bila ni večera kod svestranog 70-godišnjeg Ivana. „Ivan je na dočeku bio skroz opušten“, kazao je Nikša dok je domaćinova kćer Ivana priznala da je njezin otac bio zabavan kao i uvijek.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Nakon srdačnog dočeka i osvježavajućeg aperitiva Ivan je gostima ponudio šaroliko predjelo s mesnim i ribljim delicijama koje su sami mogli kombinirati. „Puno tanjura, sve je bilo šareno“, komentirala je Ivana dok je Ines predjelo bilo 'lipo', a Milivoju - savršeno.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Za glavno jelo domaćin je ponudio kozletinu i teletinu te krumpir i povrće pod pekom, što je inače jedan od njegovih glavnih specijaliteta. „Brojao sam do tisućite peke, a pripremio sam ih sigurno i preko tri tisuće“, priznao je Ivan, a njegovo iskustvo osjetilo se i u okusu. „Glavno jelo je bilo savršeno“, ponovno je pohvalio Milivoj, a Nikša je istaknuo: „Brandini peka, tu ne možeš pogriješiti.“

Image
Foto:
Image

Desert je bila tradicionalna dalmatinska slastica rožata, koja je vrlo brzo nestala s tanjura. „Okus deserta je fantastičan“, zaključila je Ines. Osim što je Ivan pripremio ukusna jela, ekipa se cijelu večer odlično zabavljala, a sve je završilo veselom svirkom i pjesmom.

Image
Foto:
Image

„Jednostavno je od početka do kraja sve bilo vrhunski pripremljeno!“ oduševljeno je rekao Milivoj koji je domaćinu dao ocjenu 10, kao i Ivana te Nikša: „Čista desetka, ne može manje jer je Ivan stari mačak i ne može pogriješiti s pekom.“ Jedino mu je Ines dala ocjenu 9 jer želi ostaviti prostora za druge kandidate. Tako je Ivan zaradio ukupno 39 bodova te se izjednačio sa svojom kćeri, a u vodstvu je i dalje Ines s 40 bodova.

Image
Foto:
Image

Sutra kuha Milivoj, hoće li i on osvojiti maksimalan broj bodova – pogledajte u četvrtak u 'Večeri za 5 na selu' od 20.15 sati na RTL-u!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
VOLI SELO

Mladi domaćin Luka: 'Djed mi je ostavio imanje i nadam se da će i moj sin jednom ostati tu'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba