Play ponuda
Play ponuda
Večeras u 20.15 sati

Stiže kulinarska 'nevera sa Kvarnera', a prvu večeru skuhat će 18-godišnja Tea Petrović

U novom tjednu RTL-ove emisije 'Večera za 5 na selu' sve je spremno za neponovljivu kulinarsko-ugostiteljsku avanturu na Kvarneru. Spremni su i recepti koji će se pripremati, a spremna je i prva domaćica, ujedno i najmlađa natjecateljica tjedna.

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 20.9.2021. u 11:00
Play ponuda

Prvu 'Večeru za 5 na selu' na Kvarneru skuhat će 18-godišnja Tea Petrović iz Kostrene, učenica Ekonomske škole u Rijeci. Najmlađa domaćica ovog tjedna ističe kako ima izražen natjecateljski duh pa se zato prijavila u show, ali i zbog želje za novom avanturom, novih poznanstva, ali i zbog ljubavi prema hrani i kuhanju.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Tea će večeras svojim protukandidatima pripremiti riblji jelovnik, a u goste će joj stići prodavačica i kuharica Doris Vlah, umjetnica i književnica Diana Rosandić Živković, umirovljeni brodograditelj i pčelar Želimir Depoli te umirovljeni časnik Hrvatske Vojske i humanitarac Dalibor Horvat.

Ekipa još ne zna tko će biti prvi domaćin, no svi nagađaju kako bi se moglo raditi o nekoj mlađoj osobi i vesele se upoznati nove ljude, kao i probati njihove specijalitete.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Ako je mlađa osoba ne mora značiti da ima manje iskustva u kuhanju. U kuhanju je važna poezija kuhanja, a tehnike su poznate i to je sve jednostavno. A koliko netko sebe unese u tu priču, svoje ljubavi, svoje mašte - to daje čar kuhanju i finalni proizvod“, ističe Želimir.

Hoće li 18-godišnja Tea kuhati poetično i kako će se kandidati provesti na prvoj večeri – pogledajte večeras u 20.15 sati na RTL-u!

Image

Večera za 5 na selu (nove epizode)

kulinarski show
Hrvatska - 2023
Ponedjeljak - petak u 20.15 sati
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ŽELI IĆI

Kakva predivna gesta! Nikola je u 23 godine bio samo jedanput na moru, a Martina ga s obitelji pozvala k sebi u vikendicu

Play ponuda

Više s weba