Večera za 5 na selu

'Stvarno si ovo dobro odigrala': Gabriel čestitao Slađani na pobjedi, a sa Snježanom je suglasan oko...

Ovotjedna 'Večera za 5 na selu' dobila je pobjednicu! Slađana je izvojevala prvo mjesto, a evo kako je izgledalo proglašenje pobjednika

RTL.hr
17.12.2022 09:00

Profesorica Lorella Moscarda posljednja je koja je ugostila kandidate ovotjedne 'Večere za 5 na selu' . Simpatična Lorella prijavila se u 'Večeru za 5 na selu' zbog zabave i novog iskustva. "Ja sam presretna žena! Neću odati recept, neka to bude samo za mene, neke tajne moraju ostati samo moje, ne treba sve podijeliti s drugima. Ja sam majka, žena, baka, profesorica i poslovna žena! Zbog svega što sam doživjela, mogu reći da je moj život bajka. Usto, okružena sam mušketirima i prema meni se ponašaju kao prema princezi", otkrila je ponosna baka dvojice unuka prije negoli se bacila na pripravu večere.

Gostima je, između ostalog, odlučila pripremiti divlju svinju u umaku - i to prema receptu svog sina. No, nije to sve - Lorella je gostima za predjelo odlučila poslužiti Okuse jeseni, glavno jelo nazvala je In vino veritas, a za desert je Lorella gostima pružila jedan Dolce abbraccio! Pripravu svoje večere Lorella je započela desertom. Talijanska poslastica - Panna cotta, prvo je što je profesorica ekonomije odlučila spraviti. Nakon što je završila s desertom, u pomoć je pozvala svog sina Mattea!

Lorella Moscarda

Lorella je poslužila gostima izvrsnu večeru, pripremila je i odlično iznenađenje, a gosti su, čini se, bili oduševljeni atmosferom i jelima koja je poslužila profesorica. Kada je došlo do proglašenja pobjednika kandidati su saznali da je pobijedila Slađana! Nakon što je proglašena pobjednicom, čestitali su joj kandidati. "Stvarno sretno, stvarno si ovo dobro odigrala", stisnuo je Gabriel ruku pobjednici. Prije negoli su dali ocjene, Gabriel i Snježana podijelili su svoje mišljenje - Gabriel je otkrio da smatra da je Slađana kalkulirala, a Snježani se učinilo da Slađana nije bila do kraja iskrena s ocjenjivanjem. Bilo kako bilo, Slađana je pobijedila i oduševila.

'Večeru za 5 na selu' ne propustite svakim radnim danom od 20.15 sati na RTL-u.