Play ponuda
Play ponuda
sudbonosan susret

Suprug i Olgica upoznali su se u crkvi: 'Bio je u stalnoj postavi čitača i ja sam se zagledala u njega'

Medicinska sestra Olgica Koren sa svojim suprugom, dvoje djece i psom živi u naselju Remetinec.

RTL.hr/ 22.5.2023. u 21:00
Play ponuda

Varaždinski tjedan 'Večere za 5 na selu' otvorila je medicinska sestra Olgica Koren. 34-godišnjakinja živi sa svojim suprugom, dvoje djece i psom u naselju Remetinec u sastavu Novog Marofa. Slobodno vrijeme najradije provodi u vrtu ili se bavi nekom fizičkom aktivnošću. Za sebe kaže da je vedra i vesela osoba koja u 'Večeru za 5 na selu' dolazi na nagovor sina koji bi želio vidjeti kako mama kuha pred kamerama, a i sama Olgica otkriva da je jako znatiželjna pa je zanima kako će to sve ispasti. Preferira talijansku kuhinju, a omiljeno jelo joj je sarma.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Njezin voljeni suprug obožavatelj je bureka i pita, a njihova ljubavna priča prilično je idilična od samih početaka. Upoznali su se u srednjoškolskim danima, dok su čitali u crkvi. "Kao srednjoškolka sam počela čitati u crkvi na misama, a on je već bio u stalnoj postavi čitača i tako sam ja njega zagledala dok je čitao. Mislila sam si: 'Bože, kako je ovaj čovjek lijep i kako lijepo čita'", ispričala je Olgica.

Pomislila je da bi jednog dana taj zgodni mladić mogao biti njezin muž. "Iako se on opirao neko vrijeme, ali na kraju je posustao i evo nas, 18 godina nakon smo ekipa. Ne možemo jedno bez drugog funkcionirati", zaključila je ponosna Olgica.

'Večeru za 5 na selu' gledajte svakim radnim danom od 20.15 sati samo na RTL-u. Emisiju možete gledati i na PLAYU.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
POZITIVNE VIJESTI

Milko za RTL.hr o životu nakon 'Ljubav je na selu': 'U obitelj nam stižu dvije prinove i jako se veselim!'

Play ponuda

Više s weba