Večera za 5

Suze radosnice dragog pobjednika Mladena: 'Zahvaljujem vam od srca! Prezadovoljan sam'

Prije odlaska u goste kod Mladena, posljednjeg domaćina istarskog tjedna u kulinarskom showu 'Večera za 5 na selu', Miguel je rekao: Kako smo u Červarima, očekujem ugodan istarski ambijent i staru kuću", a Ljubica otkrila kako je već bila kod kandidata kojeg je upoznala u još jednoj uspješnici - emisiji 'Ljubav je na selu'.

RTL.hr
18.09.2020 21:15

Mladen je za kandidate pripremio predjelo naziva San proljetne noći , glavno jelo Uživancija na pijatu i desert Patišpanja . Kad su gosti stigli, sa svima se lijepo pozdravio, zahvalio im na darovima, a Ljubica je čak dobila i poljubac! Poslije aperitiva odmah su počeli s jelom, a domaćin je za predjelo poslužio pršut, sir, ukiseljeno povrće, masline i francusku salatu. To je bilo očekivano i to bi ovdje svatko poslužio", rekao je Robert , a Ljubica dodala kako su pršut i sir pravo istarsko predjelo.

Mladen Vidulin

Mladen je za glavno jelo poslužio pljukance s umakom , a goste je više od hrane zanimao odnos Ljubice i Mladena. Sam će Bog odlučiti hoće li biti nešto između mene i Mladena, ali za sada o tome ne razmišljam jer sam se naučila biti sama i raditi što hoću", rekla je Ljubica. Mladen hoće odbaciti Ljubicu, vidio je da si ti radišna i sad je odbacio Žminjku, a uzeo bi Varaždinku", šalio se Miguel dok je domaćin svu pažnju poklanjao Ljubici, koja je stalno naglašava kako je ona već bila tu i da je kod Mladena - svoj na svome.

Mladen Vidulin

Uz pošalice i opuštenu atmosferu, na red je došao i desert - tradicionalan istarski kolač . To je kod nas kuglof", rekla je Žaklina, a Miguel dodao kako mu je bio malo presuh. Ubacio bih one trešnje u to pa bi bila malo bolja kombinacija", nastavio je slobodni umjetnik, ali mu je Žaklina objasnila kako onda ne bi bio tradicionalan. Takav bih kolač mogla svaki dan pojesti", komentirala je Ljubica.

Mladen Vidulin

Poslije ukusne večere Mladen je svima donio darove, a ubrzo su došli i svirači! Prvi su zaplesali Ljubica i Mladen. Mi smo na tim pjesmama odgojeni - i odrasli i ostarjeli tako da me baš pogodio u žicu", rekla je Ljubica , a uskoro su im se pridružili i ostali natjecatelji. Bilo je to jako ugodno iznenađenje", zaključio je Robert .

Mladen Vidulin

Ljubica je Mladenu dala ocjenu sedam jer smatra da je trebao nešto posebno pripremiti, a ne tradicionalnu večeru, Miguel se odlučio za devetku jer mu je kolač bio malo suh, Robert je također dao ocjenu devet jer ga nije oduševilo predjelo, a Ljubica je dala čistu desetku jer joj se jako svidjelo što je hrana bila domaća, a pjesma i ples posebno su je ganuli.

Mladen Vidulin

Naposljetku su Ljubica i Mladen imali jednak broj bodova , a ostali su natjecatelji jednoglasno odlučili kako je pobjedu ipak zaslužio Mladen , koji je bio prezadovoljan. Zahvaljujem od srca", rekao je, a Ljubica je kroz suze zahvalila svima što su ga jednoglasno proglasili pobjednikom. Baš im hvala na tome, njemu treba podrška", komentirala je.

A kako će sljedeći tjedan kuhati kandidati iz Čabra - pratite od ponedjeljka do petka od 20 sati samo na RTL-u!