Večera za 5

Suze za zagorske brege ili ipak za natjecatelje? Snježana prešla u vodstvo

Nakon druženja u Međimurju, danas u kulinarskom showu Večera za 5 na selu" odlazimo u Zagorje

RTL.hr
04.07.2019 22:15

U mjesto Varaždin Breg, večeras će natjecateljima kuhati krojačica Snježana . Njezin se jelovnik sastoji od predjela naziva Zagorka u crvenoj haljinici, glavnog jela Filcana rapsodija i deserta Vjetar s Ivančice.

Domaćica je dočekala goste s aperitivom, a oni su bili oduševljeni pogledom iz njezina dvorišta, ponajviše Mia. Uređen travnjak, okućnica, savršeno nebo...", nabrajala je najmlađa kandidatkinja svoje dojmove.


Desert oduševio sve - osim Mije

Snježanin desert

Snježana je svoje predjelo poslužila na terasi, a očito se svima svidjelo jer, osim nezadovoljne Mije, nije bilo nikakvih posebnih prigovora, baš kao ni za glavno jelo. Bilo je dovoljno slano, fino i ukusno", rekla je Danijela, a s njom se složio i Franjo.

Potom je došao trenutak za desert. Desert je bio potpuno identičan vremenu. Zapuhnuo je hladan vjetar i sve nas je lijepo osvježio", bio je oduševljen Franjo, a Mia je i dalje bila neraspoložena zbog atmosfere i ekipe. Za to je najviše odgovoran Franjo koji stvarno puno priča. Njegove priče uspavljuju i ptice, i dan, i noć, i mene... Gubim volju, raspoloženje, poriv da nekoga nešto pitam", žalila se mlada poduzetnica.


Zdravicu obilježile suze

Zdravica kod Snježane

Snježana je potom održala govor uz zdravicu. Svako dobro vam želim i zahvaljujem što ste došli. Dragi mi je da sam stekla nove prijatelje i voljela bih da to ostanemo i poslije showa", rekla je Snježana koju su svladale emocije i pustila je suzu. Osjećala sam se malo loše zbog prepirki u ekipi, koje već traju dva dana i nije baš ugodno", iskreno je rekla.

Uslijedilo je ocjenjivanje. Danijela je za Snježaninu večeru dala ocjenu sedam zbog loše atmosfere, Mia se odlučila za ocjenu sedam jer glavno jelo nije bilo po njezinu ukusu, Sanja je dala ocjenu osam zato što se tijekom večere osjećala napetost, a Franjo se odlučio za ocjenu šest iako mu je sve bilo gotovo savršeno, ukusno i obilno.

A kako će za kraj tjedna kuhati električar Franjo koji smatra da kuhari amateri ne mogu dobiti veću ocjenu od šest - ne propustite pogledati u novoj epizodi kulinarskog showa Večera za 5 na selu" u 20 sati samo na RTL-u!