Večera za 5

Svaki tjedan brojna iznenađenja u 'Večeri za 5 na selu' - prvi put u showu kuhat će stjuardesa!

U novom zabavnom tjednu 'Večere za 5 na selu' kuhat će kandidati iz Samobora i okolice, a petero novih natjecatelja već polako zavrće rukave u želji da nam pokažu kakvi su domaćini i gosti. Osim ponosa što će večera jednog biti proglašena najboljom, dodatna je motivacija vrijedna nagrada - poklon-bon Prima namještaja u vrijednosti od 5000 kuna, a za nju se ovaj tjedan bore Lukrecia, Tomislav, Ivan, Jelena i Snježana. Nakon proglašenja pobjednika u petak neki bi kandidati mogli biti razočarani, ali tu je ponovno Prima namještaj s utješnim poklon-bonom od 1000 kuna!

RTL TV
02.11.2020 09:00

LUKRECIA KRAMARIĆ (27)

Lukrecia je po zanimanju stjuardesa, živjela je i radila u Dubaiju, no trenutno je nezaposlena. Dolazi iz Samobora, ima 27 godina i u slobodno se vrijeme voli baviti jogom i rolanjem. Najčešće priprema slastice, posebno veganske kolače premda nije veganka te najviše voli tajlandsku kuhinju. Kaže kako je njezino posebno umijeće kombiniranje začina i da njezino kuhanje nema mane. Dobro reagira na kritike, a kad dođe nekome na večeru, važan joj je cjelokupan dojam, a ne samo hrana. U emisiju se prijavila kako bi pokazala svoje kulinarske sposobnosti iako u šali kaže da joj je omiljena hrana - sendvič.

Večera za 5 na selu

IVAN ŠKREBLIN (40)

Ivan ima 40 godina, dolazi iz Zagreba i po zanimanju je koncertni pijanist te učitelj klavira. Unatoč činjenici da dnevno provodi i do deset sati svirajući klavir, uvijek pronađe vremena za brigu o obitelji i kuha za njih svaki dan. Kaže kako će pri ocjenjivanju u Večeri za 5 na selu" obraćati pozornost samo na hranu, a ne na prezentaciju ili karakter kandidata. U show se prijavio zato što jako voli kuhati, preferira mediteransku kuhinju, a iskreno priznaje kako se nada pobjedi. Zanimljivo je i da ne koristi kupovne začine, nego ih sam pravi.

Večera za 5 na selu

JELENA BARAČ (35)

Jelena je 35-godišnja pjevačica i performerica koja dolazi iz mjesta Pavučnjak. Premda je pjevanje njezina velika strast, jako je zanima i kuhanje, a u show se prijavila zbog izazova, druženja te kako bi promovirala svoje pjesme. Preferira tradicionalnu kontinentalnu kuhinju, a za večerom će joj, uz hranu, biti važni atmosfera i dekoracija. Kaže kako priprema tjestenine, gulaše, juhe, a najviše voli jela s mljevenim mesom. Za sebe kaže da je jako društvena, otvorena voli dobru zabavu pa je, osim promocije, i to bio jedan od razloga prijave u Večeru za 5 na selu".

Večera za 5 na selu

TOMISLAV KOSAR (27)

Prodavač Tomislav dolazi iz Svete Nedelje, ima 27 godina, a gledatelji su ga upoznali u kulinarskom showu Tri, dva, jedan - kuhaj!". Član je crkvenog zbora, smatra se dobrim kuharem zato što uživa pripremajući razna jela, a posebno džemove. Preferira talijansku i tradicionalnu kuhinju, ponosi se i svojom malom farmom, a u Večeru za 5 na selu" prijavio se zato što voli avanture. Za sebe kaže da je veseo, komunikativan i uvijek spreman za akciju, a svojom manom u kuhanju smatra to što uvijek skuha previše hrane.

Večera za 5 na selu

SNJEŽANA REŠETAR (60), SVETONEDELJSKI BREG

Snježana ima 60 godina, umirovljeni je tekstilni tehničar i dolazi iz mjesta Svetonedeljski Breg. Voli društvo i jedva čeka dočekati ostale kandidate u svom domu. Snježana je prava umjetnička duša - ona je pjesnikinja i voli ukrašavati svakodnevne predmete pretvarajući ih u mala umjetnička djela, a nekad je svirala i gitaru i bila prava rokerica. Prilično je ponosna na svoje kuhanje i preferira mediteransku kuhinju, a izrazito voli peći kolače od čega izdvaja samoborske kremšnite. Nema ništa protiv konstruktivne kritike, ali samo od nekoga tko o kuhanju zna više od nje.

Večera za 5 na selu

Show 'Večera za 5 na selu' pratite od ponedjeljka do petka u 20 sati na RTL-u!