Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Novi tjedan

Svaki tjedan brojna iznenađenja u 'Večeri za 5 na selu' - prvi put u showu kuhat će stjuardesa!

U novom zabavnom tjednu 'Večere za 5 na selu' kuhat će kandidati iz Samobora i okolice, a petero novih natjecatelja već polako zavrće rukave u želji da nam pokažu kakvi su domaćini i gosti. Osim ponosa što će večera jednog biti proglašena najboljom, dodatna je motivacija vrijedna nagrada - poklon-bon Prima namještaja u vrijednosti od 5000 kuna, a za nju se ovaj tjedan bore Lukrecia, Tomislav, Ivan, Jelena i Snježana. Nakon proglašenja pobjednika u petak neki bi kandidati mogli biti razočarani, ali tu je ponovno Prima namještaj s utješnim poklon-bonom od 1000 kuna!

Image
Foto: RTL
RTL TV/ 2.11.2020. u 9:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

LUKRECIA KRAMARIĆ (27)

Lukrecia je po zanimanju stjuardesa, živjela je i radila u Dubaiju, no trenutno je nezaposlena. Dolazi iz Samobora, ima 27 godina i u slobodno se vrijeme voli baviti jogom i rolanjem. Najčešće priprema slastice, posebno veganske kolače premda nije veganka te najviše voli tajlandsku kuhinju. Kaže kako je njezino posebno umijeće kombiniranje začina i da njezino kuhanje nema mane. Dobro reagira na kritike, a kad dođe nekome na večeru, važan joj je cjelokupan dojam, a ne samo hrana. U emisiju se prijavila kako bi pokazala svoje kulinarske sposobnosti iako u šali kaže da joj je omiljena hrana - sendvič.

IVAN ŠKREBLIN (40)

Ivan ima 40 godina, dolazi iz Zagreba i po zanimanju je koncertni pijanist te učitelj klavira. Unatoč činjenici da dnevno provodi i do deset sati svirajući klavir, uvijek pronađe vremena za brigu o obitelji i kuha za njih svaki dan. Kaže kako će pri ocjenjivanju u „Večeri za 5 na selu“ obraćati pozornost samo na hranu, a ne na prezentaciju ili karakter kandidata. U show se prijavio zato što jako voli kuhati, preferira mediteransku kuhinju, a iskreno priznaje kako se nada pobjedi. Zanimljivo je i da ne koristi kupovne začine, nego ih sam pravi. 

JELENA BARAČ (35)

Jelena je 35-godišnja pjevačica i performerica koja dolazi iz mjesta Pavučnjak. Premda je pjevanje njezina velika strast, jako je zanima i kuhanje, a u show se prijavila zbog izazova, druženja te kako bi promovirala svoje pjesme. Preferira tradicionalnu kontinentalnu kuhinju, a za večerom će joj, uz hranu, biti važni atmosfera i dekoracija. Kaže kako priprema tjestenine, gulaše, juhe, a najviše voli jela s mljevenim mesom. Za sebe kaže da je jako društvena, otvorena voli dobru zabavu pa je, osim promocije, i to bio jedan od razloga prijave u „Večeru za 5 na selu“. 

TOMISLAV KOSAR (27)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Prodavač Tomislav dolazi iz Svete Nedelje, ima 27 godina, a gledatelji su ga upoznali u kulinarskom showu „Tri, dva, jedan - kuhaj!“. Član je crkvenog zbora, smatra se dobrim kuharem zato što uživa pripremajući razna jela, a posebno džemove. Preferira talijansku i tradicionalnu kuhinju, ponosi se i svojom malom farmom, a u „Večeru za 5 na selu“ prijavio se zato što voli avanture. Za sebe kaže da je veseo, komunikativan i uvijek spreman za akciju, a svojom manom u kuhanju smatra to što uvijek skuha previše hrane. 

SNJEŽANA REŠETAR (60), SVETONEDELJSKI BREG 

Snježana ima 60 godina, umirovljeni je tekstilni tehničar i dolazi iz mjesta Svetonedeljski Breg. Voli društvo i jedva čeka dočekati ostale kandidate u svom domu. Snježana je prava umjetnička duša - ona je pjesnikinja i voli ukrašavati svakodnevne predmete pretvarajući ih u mala umjetnička djela, a nekad je svirala i gitaru i bila prava rokerica. Prilično je ponosna na svoje kuhanje i preferira mediteransku kuhinju, a izrazito voli peći kolače od čega izdvaja samoborske kremšnite. Nema ništa protiv konstruktivne kritike, ali samo od nekoga tko o kuhanju zna više od nje.

Show 'Večera za 5 na selu' pratite od ponedjeljka do petka u 20 sati na RTL-u!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
MORA MIROVATI

'Sad sam na štakama': Petra nakon 'Braka na prvu' doživjela nezgodu i za RTL.hr objasnila što se dogodilo

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
EUFORIČNA I SRETNA

Ella Dvornik u studiju 'Masked Singera'! Za RTL.hr kaže: 'Ovaj show mi je najbolje iskustvo u životu'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba