Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ZORANOVO VELIKO SRCE

Sve sama iznenađenja u Zoranovoj kući: Domaćin napokon ispunio Rahelinu želju s početka tjedna

Nijedna od ovotjednih kandidatkinja nije ni slutila da će Zoki napraviti hvalevrijedan potez

RTL.hr/ 1.12.2022. u 21:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ovaj karizmatični obrtnik voli i pomaže divljih, ali napuštenih životinjama koje nađu novo utočište kod nega. Zoran Mikulandra dobra je duša koja živi u Bilicama nedaleko od Šibenika te se bavi raznim djelatnostima, a ponajviše građevinom. Uporani i komunikativan Zoran, kako se opisuje, prijavio se u RTL-ov kulinarski show 'Večeru za 5 na selu' zato što voli izazove, nove stvari i iskustva, ima natjecateljski duh, voli zdravu hranu, što i želi pokazati na svojoj večeri.

U kombiju, na putu prema njegovoj kući, Radojka je izjavila kako se nada da će ih domaćin dočekati u nekom posebnom outfitu, na što je netko od djevojaka dobacio da bi Zoran mogao biti u haljini. Antonija je pojasnila kako on voli "đir iz Indije ili tako nešto" te se složila s ostatkom. Kada je već riječ o modi i dodacima, Rahela se sjetila kako bi mu mogla uzeti narukvicu koja joj se sviđa još od prve večere koju je organizirala Mišela. Čak se na prethodnoj večeri nadala da će joj pokloniti tu narukvicu, ali nažalost nije.

Da s godinama dolazi mudrost, dokazala je dosjetljiva Radojka koja je rekla kako bi ga trebale napiti te bi sve trebale malo ići oko njega: "Znaš ono, kao udvarati mu se pa iskoristiti priliku i ajmo!". Dodala je kako nema drugog način, a i možda se i predomisli pa joj i pokloni narukvicu jer je vidio 'Dvore Matanove', aludirajući na njenu kuću i izraz iz kultne hrvatske serije.

Na večeri je Mišela je primjetila: "Ma vidi mu narukvicu. Sakrio je". Tada je pred domaćinom Radojka rekla Mišeli kako joj je Zoran pri dolasku na njenu večeru rekao da je prava dotarica (dotarica dolazi od riječi dota što u Dalmaciji znači miraz).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Za kraj večere, Zoran je pripremio poklone za svoje gošće te je, između ostalog, i Raheli poklonio dugoželjenu narukvicu. "Dobila sam narukvicu i stvarno hvala Zokiju na tome", rekla je Rahela. "Zoran me je sinoć odvezao kući nakon večere i rekao mi je kako joj mora donijeti narukvicu", zaključila je Radojka.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
USKORO NA RTL-U

Upoznajte Sašu Đorić, kandidatkinju showa 'Brak na prvu': 'Vjerujem u bajke i svaki dan pokušavam biti istinski sretna'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba