Play ponuda
Play ponuda
promijenila stil života

Sve se promijenilo kroz noć! Marica otkrila: 'Navečer sam legla zdrava, ujutro sam ustala s infarktom'

Marica Krstić prijavila se u 'Večeru za 5 na selu' kako bi educirala ljude o tradicionalnoj kuhinji

RTL.hr/ 20.12.2022. u 9:00
Play ponuda

Dobro znani natjecatelji iz Dalmacije ostali su zapamćeni kao najbolji domaćini, a ovog tjedna potvrdit će to i u blagdanskom izdanju 'Večere za 5 na selu'. Marica Krstić po zanimanju je dizajnerica tekstila i dolazi iz Zadra. Gledateljima RTL-a poznata je po sudjelovanju u showu 'Tri, dva, jedan - kuhaj!', u kojem je sudjelovala s prijateljicom Silvijanom Dražović, a u 'Večeru za 5 na selu' prijavila se da bi educirala ljude o tradicionalnoj kuhinji.

Marica će za sebe reći da je vesela, komunikativna i tolerantna. Slobodno vrijeme najradije provodi u vrtu, izrađuje nakit i pravi likere, a ljubiteljica je mediteranske i kontinentalne kuhinje. Uživa i u kolačima, no otkako je početkom godine doživjela infarkt, Marica je znatno promijenila način života i prehrambene navike. Uz Maricu, tijekom blagdanskog tjedna u 'Večeri za 5 na selu' gledat ćete Marija Jukića, Dušku Zaninović, Lorentu Fuštin i Anđelka Babačića.

Image

Večera za 5 na selu

Foto:
Image

Večera za 5 na selu

Svoj blagdanski meni Marica je otvorila predjelom kojem je nadjenula ime Morske orgulje. Odu svom Zadru nastavila je s glavnim jelom - 'Rock me, baby', a sve je zaključila desertom kojem je dala ime Donat. Nakon što je završila s pripravom glavnog jela, Marica se bacila na desert zvan Donat. Tijekom priprave slasnog blagdanskog kolača, Marica je pričala i o bolnoj temi.

"Ova godina je meni počela dobro, ali u drugom mjesecu eto, mislila sam da to nikad ne doživjeti, ali sam doživjela. Infarkt. Navečer sam legla zdrava, ujutro sam se ustala s infarktom. I otada mi se život promijenio, što znači - što više šetnje, tjelovježbe i izbaciti sve što je loše za naš organizam. Kolesterol, masti, crveno meso je out,nema ga više. Skoro sam vegetarijanac", ispričala je Marica. Ipak, u večeri se ovog tjedna odlučila na crveno meso. "Jest ću malo, jest ću sve, nije problem", zaključila je Marica.

Kulinarski show 'Večera za 5 na selu' gledajte od ponedjeljka do petka od 20.15 sati na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
TADA SU BLISKIJI

Ismet i Azelma prisjetili se početaka zajedničkog života: 'Najviše volim kad nemam novca'

Play ponuda

Više s weba