Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Večeras u 20 sati

Sven priprema kremšnite od batata, a na večeru mu dolazi i predsjednik Udruge kuhara grada Bjelovara!

Show 'Večera za 5 na selu' ovaj se tjedan održava u Bjelovaru i okolici, a za titulu najboljeg kuhara tjedna i glavnu nagradu borit će se redom inženjer računarstva Sven, domaćica Nedjeljka, frizerka i kozmetičarka Sanela, pekar Mateo te umirovljenik i kuhar Božidar.

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 31.5.2021. u 10:31
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Prvi ovotjedni domaćin je Sven Perec, inače inženjer računarstva i programer po zanimanju te uzgajivač batata. Tako će se na njegovoj večeri danas na meniju pronaći razne vrste batata koje će pratiti svaki slijed jela – od predjela do deserta. Sven će gostima pripremiti neobične plave kremšnite od plavog batata te se nada da će se svidjeti njegovim protukandidatima.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

S obzirom na to da kuha prvi, današnjem domaćinu neće biti tako lako jer još uvijek ne zna tko mu dolazi na večeru, kao ni što ovotjedni kandidati preferiraju jesti. Između ostalog, u goste će mu stići i predsjednik Udruge kuhara grada Bjelovara – Božidar Miodragović.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Treba ocijeniti cijelu večeru i sve komponente – od ambijenta, predjela, glavnog jela, deserta i onda kad se to zbroji, dođe se do realne ocjene“, pojašnjava Božidar na koji će način ovaj tjedan davati ocjene.

Kakav će biti prvi domaći, hoće li se gostima svidjeti njegova jela i koje će komentare i ocjene dobiti – pogledajte večeras u 20 sati na RTL-u

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
SVE ZNAMO

IMAMO ODGOVOR! Martina za RTL.hr otkrila tajnu svojih trepavica: 'One su moj zaštitni znak'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba