Večera za 5

Svestrani Zoran Kramarić: Nabrijan sam čovjek i nikad nemam mira"

Današnji domaćin u showu 'Večera za 5 na selu' smatra se pravim roštilj-majstorom, a ovotjedne kandidate ugostit će pod sjenicom koju je napravio vlastitim rukama.

Press
06.06.2019 13:00

Zoran Kramarić je svestrani obrtnik, dane provodi uživajući i radeći na svom imanju u mjestu Husain, u blizini Kutine, gdje živi zajedno sa suprugom Snježanom i četvero djece.

Na imanju mi nikad nije dosadno, uvijek imam nešto za raditi na njemu. Smatram da sam, kako se to kaže, nabrijan čovjek i nikad nemam mira, uvijek imam neki posao za raditi, a i kada nemam, uvijek izmislim nešto. To je moja svakodnevica", ističe majstor Zoran, koji, osim što se bavi poljoprivredom, stvara čuda od drva, kamena i cigla.

Večera za 5 na selu

Najviše volim raditi s drvom, volim i kamen i ciglu, ali drvo mi je na prvom mjestu jer je to materijal podatan pod rukom i mislim da od njega mogu napraviti što god zamislim ako se zainatim", otkriva Kramarić, koji je svoje dvorište i kuću uredio raznim rukotvorinama.

Supruga je zahvalna za sve moje rukotvorine i kad nešto završavam, ona već pita što ćemo sljedeće napraviti i ne da mi mira nikada", kroz šalu komentira današnji domaćin, koji je sam napravio vodopad, nekoliko krušnih peći, drveni stol, kuhinjsku komodu, ali i veliku sjenicu u dvorištu, gdje će večeras ugostiti ovotjedne kandidate.

Večera za 5 na selu

U show ga je prijavila supruga Snježana, koja smatra da Zoran odlično kuha te nije htjela da njegov talent ostane poznat samo na njihovom imanju.

Nisam ni znao da ću završiti u 'Večeri za 5 na selu', supruga me prijavila i moram priznati da mi nije nimalo žao jer mi je vrlo zabavno i zanimljivo", priznaje Zoran, koji će s ponosom svojim gostima i gledateljima emisije pokazati koje su sve blagodati njegova života na imanju.

Večera za 5 na selu

Volim raditi roštilj i kada pripremam roštilj razmišljam - gdje ćeš u gradu ovakvo što napraviti. Ovo je život daleko lagodniji i ne bih ga nikad promijenio", zaključuje Zoran.

Što će sam svoj majstor" večeras pripremiti gostima i hoće li im se svidjeti njegova jela, pogledajte u 21 sat na RTL-u!