Večera za 5 na selu

Svi misle da Zoran taktizira, a on najviše nahvalio domaćicu: 'Fenomenalno! Ukusno! Izvanredno!'

Drugi je dan druženja u 'Večeri za 5 na selu' iz Karlovačke županije, a kandidate je ugostila domaćica Lucija koja živi u Karlovcu, no večeru je pripremala u naselju Zadobarje.

RTL.hr
02.05.2023 21:30

Gosti su se jako veselili večeri kod Lucije, koja je za njih pripremila predjelo naziva Smotani zalogaj, glavno jelo Kralj večeri te desert Ljupke okruglice. I predjelo i glavno jelo svima se svidjelo i izgledom i okusom, a desert ih je istinski oduševio. Svi su sve pojeli osim Zorana, koji je komentirao kako je sve fino, samo da inače ne jede tako kasno, što je i dokazao svojom visokom ocjenom. Prezadovoljna sam kako je sve prošlo, sve je išlo po planu, čak i bolje nego što sam očekivala. Baš sam jako sretna!" rekla je domaćica koja je sa 39 bodova zasjela na prvo mjesto.

Lucija Janjanin

Kad su stigli, gosti komentirali kako je domaćica bila vesela, nasmijana i da ih je lijepo dočekala te ponudila rakijama od borovnice i oraha. Nakon pića počeli su s predjelom - roladom od biskvita s ajvarom te roladom od biskvita od špinata, obje punjene sirom, šunkom i kulenom i krastavcima, a svi su jedva čekali da ih probaju. Falilo mi je nekih začina - i u jednoj i drugoj roladi, ali bilo je jako dobro", rekao je Igor, a Zdenka koja je otkrila da nije kuhala ni jela špinat, komentirala je kako joj je bila fina rolada. Ivani je također sve bilo zanimljivog okusa.

Lucija Janjanin

Za glavno jelo domaćica je poslužila lungić punjen sirom, šunkom i mrkvom, omotan pancetom i zapečen s krumpirom uz šopsku salatu, a svi su ponovno pohvalili izgled jela. Pripremila je prvoklasno jelo", rekao je Zoran dok je Ivani ipak bila roladica previše. Okus je sve bilo jako dobro, ali mi je falio umak koji bi zaokružio taj lungić jer je bio malo suh", rekao je Igor, a Zoran je ponovno malo jeo tvrdeći kako on i inače ne jede puno. Ako netko nema apetita, što radi u ovoj emisiji ili ti stvarno nije fino?" zanimalo je domaćicu.

Lucija Janjanin

Knedle punjene jagodom i crnom i bijelom čokoladom uz sladoled domaćica je poslužila za kraj večeri. Prva klasa!" komentirao je Zoran, a Ivana dodala kako je prvo malo bila skeptična jer joj se učinilo previše zasitno, ali kad je probala, bila je oduševljena. Ona čokolada unutra i kombinacija sa sladoledom - predobro", rekla je.

Lucija Janjanin

Nakon poklona goste je svojom točkom oduševila plesačica Blanka. Iznenađenje me ostavilo bez teksta", rekao je Igor, a isto su komentirale i Ivana i Zdenka. Igor se na kraju večeri odlučio za devetku jer mu je falilo začina u predjelu te umak u glavnom jelu, a ostali gosti dali su najviše ocjene. Ivani je sve bilo odlično; i hrana, i atmosfera, i iznenađenje, baš kao i Zdenki, a Zoran je rekao: Više od deset ne mogu dati, i sve je bilo fenomenalno, ukusno, okus svakog jela bio je izvanredan, svaka čast!"

Lucija Janjanin

Sutra kuha Zdenka, a što će ona pripremiti gostima - ne propustite pogledati u novoj epizodi 'Večere za 5 na selu'. Emisiju pogledajte i na PLAYU .