Večera za 5

Tamburaš Ivan korak do pobjede, oduševio čak i svoju najveću protivnicu Iris: 'Zadovoljna sam, baš me...

U četvrtak navečer u showu 'Večera za 5 na selu' kuhao je glazbenik Ivan Rusan koji se, osim s ostalim kandidatima, natječe i sa suprugom Iris u pripremi najbolje večere tjedna. A s visokih 37 bodova izgleda da je jako blizu svom cilju.

RTL.hr
29.04.2021 21:10

Ivan Rusan ugostio je ovotjednu ekipu i svoju suprugu Iris u njihovom domu u Osijeku te ih ugodno dočekao s domaćim aperitivom.

Bilo mi je čudno doći kući kao gost", priznala je Iris koja se uskoro opustila te joj je bilo jako drago vidjeti supruga u ulozi domaćina: Uživam gledati kako me muž poslužuje, kad bi barem tako bilo svaki dan!"

Večera za 5 na selu

Nakon dočeka Ivan je pozvao goste za stol te im poslužio Baranjske rolice od piletine, sira i špeka za predjelo.

Lijepo mi je izgledalo, zadovoljna sam s predjelom. Baš me iznenadio, bez zamjerke sam", priznala je Iris, a Jovan je pohvalio okus: Osjeti se panceta, fino miriši, sve super."

Večera za 5 na selu

Za glavno jelo bio je poslužen Ivanov tanjur – pečena teletina s pečenim paprikama punjenim krumpirom i lukom, što je iris opet ugodno iznenadilo jer očekivala da će njezin suprug napraviti tako dobra jela.

Kao da je neki pravi kuhar servirao glavno jelo. Meni je teletina bila super, mekana i sočna", komentirao je Jovan, dok je Viktoru njegova teletina bila bolja: Ostavljene količine na tanjurima su sve rekle o njegovoj izvedbi teletine..."

Večera za 5 na selu

Torta od mrkve i oraha bila je poslužena za desert, a povrtna delicija svidjela se čak i Jovanu: Inače ne jedem mrkvu, ali nije se ni osjetila. Desert je bio odličan, opet sam sve prvi pojeo." A pohvale za desert imala je i Iris: Desert je savršen, ispao mu je baš kako je trebao, od sad on radi taj kolač!"

Večera za 5 na selu

Opuštenu i zabavnu atmosferu upotpunilo je iznenađenje večeri u kojem su djevojke iz baranjskog Petrovog sela zasvirale tamburice zajedno s Ivanom. Pozitivni komentari rezultirali su i visokim ocjenama.

Večera za 5 na selu

Jovan je Ivanu dao desetku, baš kao i Maja jer im je sve bilo odlično. Iris je supruga ocijenila devetkom te se nada da će ona ipak za bod biti bolja od njega, dok mu je Viktor dao ocjenu 8 jer mu meso nije bilo dobro pečeno, a stol krivo postavljen. Tako je Ivan osvojio najbolje ocjene ovog tjedna – ukupno čak 37 bodova!

Večera za 5 na selu

Može li Iris nadmašiti njegovu večeru – doznat će se u završnici tjedna u petak u 20 sati na RTL-u!