Play ponuda
Play ponuda
Najmlađa domaćica

Tea ima samo 18 godina i kuha 'kao velika', no ima jednu manu: 'Neorganizirana sam u kuhanju pa često napravim nered'

Zabavni kulinarski show 'Večera za 5 na selu' ovaj će se tjedan odvijati u okolici Rijeke i Opatije, a prva domaćica je srednjoškolka Tea Petrović iz Kostrene.

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 20.9.2021. u 18:00
Play ponuda

Večeras će se ovotjedna ekipa okupiti kod simpatične Tee Petrović, učenice Ekonomske škole u Rijeci, koja svoje godine ne vidi kao prepreku u naumu da protukandidatima ponudi odlična jela.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Znam kuhati gotovo sve, od djetinjstva pratim roditelje kako kuhaju i jako volim kuhati. Najviše znanja sam dobila od mame i tate jer sam ih gledala kako kuhaju i tako sam i ja naučila kuhati. U show sam se prijavila jer sam natjecateljskog duha, komunikativna i jer sam željela ući u neku novu avanturu“, ističe Tea koja najviše voli istarsku kuhinju, a omiljeno jelo joj je tjestenina na razne načine. Sve što priprema radi s ljubavlju, pa to ističe kao svoju vrlinu u kuhanju, no priznaje da ima i mana.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Mislim da sam neorganizirana u kuhanju jer često zaboravim pospremiti pa brzo nastane nered u kuhinji“, kroz smijeh priznaje najmlađa natjecateljica ovog tjedna. Iako je vrlo mlada, Tea priznaje da je vrlo odgovorna i nije tipična osamnaestogodišnjakinja: „Sebe ne smatram mladom i zaigranom osobom, dobro znam što je život i kako u životu treba postupati. I kad sam vesela i kad sam tužna uvijek se smijem i mislim da sve mogu riješiti sama.“

Image
Foto: RTL
Image
RTL

U slobodno vrijeme Tea voli šetati s psom, družiti se s bližnjima, igrati odbojku, ali i putovati. Bila je na brojnim putovanjima diljem svijeta, a želja joj je posjetiti Šri Lanku.

Večeras će svojim gostima ponuditi riblji jelovnik i pokazati im kako mladi znaju jako dobro kuhati, a hoće li im se njezina jela svidjeti i koje će ocjene dobiti – pogledajte od 20.15 sati na RTL-u!

Image

Večera za 5 na selu (nove epizode)

kulinarski show
Hrvatska - 2023
Ponedjeljak - petak u 20.15 sati
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
POZITIVNE VIJESTI

Milko za RTL.hr o životu nakon 'Ljubav je na selu': 'U obitelj nam stižu dvije prinove i jako se veselim!'

Play ponuda

Više s weba