Play ponuda
Play ponuda
SIMPATIČNA ZADRANKA

Tjedan otvara Marica: 'Za Božić pripremam veprovinu i nadam se da će gosti biti zadovoljni'

Počinje specijalni blagdanski tjedan u 'Večeri za 5 na selu', kada će petero kandidata iz Dalmacije još jednom pokazati kakvi su kuhari i domaćini.

Image

Večera za 5 na selu

RTL.hr/ 19.12.2022. u 10:30
Play ponuda

Njima kuhanje pred kamerama nije strano jer su svi već sudjelovali u 'Večeri za 5 na selu', a najbolji među njima sada može osvojiti nagradu od 1000 eura. Prvo odredište bit će Zadar, a prva domaćica dizajnerica tekstila Marica kojoj na blagdansku večeru stižu umirovljenik Mario, turistička djelatnica Duška, knjigovotkinja Lorenta i umirovljenik Anđelko. Nekima od njih bit će ovo prilika da potvrde status pobjednika, a oni koji su kući otišli s utješnom nagradom, imaju priliku osvojiti glavnu.

Image

Večera za 5 na selu

Foto:
Image

Večera za 5 na selu

Večerašnja domaćica pripremat će divljač pa kaže: „Za veprovinu sam se odlučila jer svi to u kući volimo i uglavnom je pripremamo za Božić. Nitko ne voli puricu, ovo je izbor u našoj kući, nadam se da će gosti biti zadovoljni“, rekla je Marica, a Lorenta i Mario smatraju kako će to biti jedna odlična večera dok se Duška više raduje nekim drugim delicijama. „Najviše se veselim bakalaru, to mi je neizostavna namirnica za vrijeme Božića“, rekla je Duki koja nije ljubiteljica divljači.

Image

Večera za 5 na selu

Foto:
Image

Večera za 5 na selu

Kako će se gostima svidjeti Maričina večera tko se od ovotjednih kandidata poznaje otprije - ne propustite pogledati od 20.15 sati na RTL-u u novoj epizodi 'Večere za 5 na selu'.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
večera za 5 na selu

'Izgleda da će biti poprilično zanimljiva večera': Njegovateljica Maja otvara podravski tjedan!

Play ponuda

Više s weba