Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
veliko prijateljstvo

Tko je od kandidata Lorenti posebno pri srcu? 'Pri duši mi je, naviknula sam na njega'

Lorenta je velika prijateljica s kandidatom Anđelkom, koji joj je baš prirastao srcu tijekom sudjelovanja u 'Večeri za 5 na selu'

RTL.hr/ 23.12.2022. u 12:45
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Promocija njezinog kraja i ljepote blagdanskih običaja - Lorenta Fuštin oduševila je svojedobno u 'Večeri za 5 na selu', a sada se vratila kao jedna od najboljih dalmatinskih kuharica koje su se predstavile u RTL-ovom popularnom kulinarskom showu. Lorenta dolazi iz Primoštena i po zanimanju je knjigovotkinja. Bavi se i pjevanjem, pisanjem, folklorom te je voditeljica dramske sekcije.

Svestrana dama drži do tradicije i običaja, a cilj joj je da gledatelji vide ljepote njezinog Primoštena te rad udruge u kojoj djeluje. Lorenta voli spremati domaća, tradicionalna dalmatinska jela, a dokazala je to i svojim novim sudjelovanjem u 'Večeri za 5 na selu'. Za predjelo je pripremila 'Slasno i masno', a glavno jelo servirala je 'Od Božića do Božića', a desertom naziva 'A ća te volin… jooo' zaključila je svoju večeru.

Image

Večera za 5 na selu

Foto:
Image

Večera za 5 na selu

Tijekom priprave predjela, otkrila je Lorenta i tko joj je od kandidata najviše pri srcu. "Ljudi su mi super, ostatak ekipe je baš dobar. Baš se lijepo smijemo, ako ništa drugo. Jučer je bilo posebno zabavno, što je Duška stavila u aperitiv - ja ne znam!", otkrila je kroz smijeh Lorenta. Iako se sa svim kandidatima slaže baš sjajno, Primoštenka nije mogla lagati kada su je pitali tko joj je posebno prirastao srcu! "Tko mi je najbolji? A bit ću pristrana, Anđelko mi je najbolji, pri duši mi je, naviknula sam na njega, moj je, čim ga pogledam on zna što ja mislim, a on zna što ja mislim. Mada, i ostatak ekipe je kliknuo sto posto", zaključila je Lorenta!

Kulinarski show 'Večera za 5 na selu' gledajte od ponedjeljka do petka od 20.15 sati na RTL-u!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
je li supruga uvijek u pravu?

'Što će se s vašim brakom dogoditi?': Antonija kandidatu game showa postavila strašno zanimljivo pitanje

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba