Play ponuda
Play ponuda
Večeras u 20.15 sati

Tko njuši pobjedu, tko će pojesti protivnike, a tko s njima koketirati – doznajte u novoj sezoni 'Večere za 5 na selu'

Danas počinje 14. sezona omiljene RTL-ove zabavne kulinarske emisije koja se prvi tjedan odvija u Splitu i okolici.

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 6.9.2021. u 10:00
Play ponuda

U pripremi dalmatinske spize za glavnu nagradu od 5.000 kuna i titulu najboljeg borit će se pet novih, zanimljivih i komunikativnih natjecatelja. Prva će večeru pripremati Sandra Matijević iz Dugopolja, a na vrata će joj pokucati gosti Dunja Topšić Bašić, Vjera Alberta Rismondo, Marija Tadić i Jakov Marendić.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Meni je prednost to što probijam led jer ću onda ostale dane biti mirna i s guštom ću šetati po večerama i bit ću opuštena, a u suprotnom bi bila u grču“, priznaje današnja domaćica koja će imati žestoke protivnike jer svi „prijete“ pobjedničkim menijem.

„Pojest ću protivnike kao suparnik“, ističe Marija, dok Dunja priznaje kako ona „njuši pobjedu“, a Jakov se nada samo jednom: „Volio bih da bude neka lijepa teta da se mogu malo zabavljati i koketirati. Nadam se da mi se žena neće naljutiti… Očekujem da su svi komunikativni i da se ne natječemo tko će pobijediti.“

Što će Sandra ponuditi za večeru na otvaranju nove sezone 'Večere za 5 na selu', pogledajte večeras u 20.15 sati na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZBOG SESTRE

Azelma za RTL.hr otkrila zašto ju svi zovu Nina: 'Čudno mi je kada me zovu mojim pravim imenom'

Play ponuda

Više s weba