Večera za 5

Tko to pokušava spojiti Dianu i Denisa?! 'To se naravno nije svidjelo ni meni ni njemu!'

Diana i Denis ponašaju se poput psa i mačke, no postoji razlog zašto.

RTL TV
11.03.2020 15:15

Nakon što je Diana otkrila da je u svoj desert ubacila čokoladu namjerno zbog alergičnog Denisa , krenuli su komentari o njihovom odnosu.

"Ja i ona smo se jučer prepirali nešto oko večere, a sad zašto... Vjerojatno ona nešto gaji prema meni", komentirao je Denis, dok je Sanja navijala pored njega za takav razvoj događaja.

"Ja sam rekla, ja ću biti kuma", našalila se Sanja za koju Denis smatra da je sve to zakuhala. Ipak, Mirela se ne slaže s njima te smatra kako su Diana i Denis poput psa i mačke.

"Denis i ja nismo imali nikakav problem kod upoznavanja, dapače. Mogu reći da mi na prvu nije puno pričao, ne mogu reći da mi je sjeo, ali nije bilo nešto što bih mu zamjerila. E onda je Sanja počela, tu ste si vi po godinama, Diana je slobodna, ti si slobodan, ja ću vas spojiti, što se, naravno, nije svidjelo ni meni ni njemu", otkrila je pravu istinu uvijek iskrena Diana.

"Tu smo on i ja počeli jedno drugo napadati kako bismo se obranili", zaključila je. Od Sanje ili od ljubavi, saznajte u našem videu!

Večeras kuha Mirela, a što je pripremila za goste, saznajte večeras od 20 sati na RTL-u!