Večera za 5

Tomislav: 'Veselim se dobroj hrani i zabavi, a pobjeda mi nije toliko važna'

Nasmijanog Tomislava gledatelji su upoznali u kulinarskom showu 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' a u 'Večeri za 5 na selu' kaže da će se potruditi najviše što može.

RTL.hr
03.11.2020 18:00

Pjesma koja bi mene opisala je Grašina 'Ako te pitaju'... Kreativna sam osoba; vesela, vedra, uzbudljiva... Osoba koja voli pomagati, dao bih sve za druge i teško me naljutiti. Od mene nikada nećete čuti psovke i neke uvredljive riječi", kaže Tomislav i nastavlja: Radim kao trgovac i već sam tri godine u sadašnjoj firmi. U budućnosti se vidim tu gdje jesam, nemam neke pretjerane planove. Nisam osoba koja planira unaprijed, volim da se sve spontano događa, to mi je najbolje", kaže Tomislav koji voli i vrtlariti ipraviti domaće pekmeze.

Tomislav Kosar

Moj najbolji prijatelj i cimer je moj pas Baltazar. Imam ga već dvije godine, otkako je bio beba. To je njemačka doga, jako je blag, umiljat, još je razigran. Uveseljava me i kad sam tužan, usamljen, uvijek je tu da me razveseli i opusti", kaže 27-godišnjak i otkriva zašto se prijavio u Večeru za 5 na selu".

Tomislav Kosar

To je za mene jedno novo iskustvo i nova poznanstva. Očekujem dobru zabavu, da ćemo nakon emisije i dalje ostati u dobrim odnosima i veselim se dobroj hrani. Potrudit ću se najviše koliko mogu, naravno da svatko tko dolazi u ovakav show, ide s ciljem da pobijedi i da sve od sebe, no pobjeda mi nije toliko važna."

Kulinarski show 'Večera za 5 na selu' gledajte po ponedjeljka do petka od 20 sati na RTL-u!