Play ponuda
Play ponuda
Domaće je domaće

Tradicionalna jela Sarah vraćaju u djetinjstvo: „I moja će djeca odrasti na takvoj hrani“

Mlada konobarica voli jesti domaća jela i pripremati stare recepte koji se generacijama prenose te to ističe kao jedno od bogatstva voljene Baranje.

Image
Foto: RTL
Press/ 23.7.2019. u 13:00
Play ponuda

Sarah Gašparlin dolazi iz Majevca, a živi u malom selu Batina, okružena prekrasnom prirodom u kojoj svakodnevno uživa sa svojom obitelji. Ima supruga i malu curicu te, kada ne radi kao konobarica, voli s njima provoditi svaki slobodan trenutak, kao i sa svojom sestrom.

Kad je riječ o kulinarskim vještinama, preferira domaća tradicionalna jela na kojima je odrastala jer je vraćaju u djetinjstvo te će svoju djecu odgajati na istoj kuhinji.

Image
Foto:
Image

„Kuhati sam naučila s vremenom jer sam pratila kako mama kuha, kako baka kuha i svi ostali kako kuhaju, a smatram da sam jako dobra u pripremi divljači“, priznala je Sarah, koja se u show 'Večera za 5 na selu' nije prijavila zbog pobjede, već zbog iskustva i druženja.

„Od sebe očekujem da ću biti jako dobra, da će gosti biti zadovoljni mojim jelom, ambijentom i dočekom, a od emisije očekujem dobru zabavu na prvom mjestu“, kazala je najmlađa natjecateljica koja će večeras gostima pripremati perklet od divljači. Kako kaže, to je recept tipičan za Baranju jer je Baranja poznata po lovu i često se na manifestacijama i feštama kuha divljač.

Image
Foto:
Image

Osim što se u Baranji dobro jede te se može uzgajati domaća hrana, Sarah ističe kako su vrline života na selu mir, tišina, lijepa priroda i prekrasne šume za odmor, no kao najveću manu manjih mjesta ističe manjak društva. Zato Sarah često priprema večere za svoju obitelj i prijatelje kako bi se svi zajedno družili uz hranu i piće tako da im je hrana jedan on najdražih povoda okupljanja velikog društva.

Tako će biti i večeras kada će u svom domu ugostiti ovotjedne natjecatelje, a hoće li se njima svidjeti njezina večera, pogledajte u 21 sat na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ulaze u superpar

Od večeras igra ima nova pravila! Bivši kandidati za RTL.hr o ulasku u kuću: 'Nadamo se da će nas prihvatiti'

Play ponuda

Više s weba