Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
VEČERA ZA 5 NA SELU

Trik koji se isplati: Kiki otkrio kako dobiti savršeno karamelizirani odrezak

Savršenstvo u kućnoj kuhinji

RTL.HR/ 31.5.2019. u 17:26
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kristijan Benić, tijekom pripreme svog glavnog jela, odreska na crnom zlatu (ribeye steak na pljukancima s veloute tartutfatom) gledateljima 'Večere za 5 na selu' otkrio je  kako dobiti savršeno karamelizirani steak čak i kad ga ne pripremate u vrhunskoj restoranskoj kuhinji, već u kućnim uvjetima.

"Kad se čuje to lijepo cvrčanje znamo da je temperatura postignuta, a ostatak temeljca (u loncu) stavim na steak da se još brže iskaramelizira dno steaka", otkrio je Kiki. 

A za još recepata i dobrih savjeta, 'Večeru za 5 na selu' gledajte od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat te petkom u 20 sati!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
BAŠ JE NAPETO!

ODLUKA JE DONESENA! Silvana je napustila farmu: 'Ako misli biti s njom neka promijeni profesiju iz šofera u psihijatra'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba