Play ponuda
Play ponuda
MORSKE RADOSTI

U blagdanski ugođaj uvest će vas najdraži dalmatinski domaćini iz 'Večere za 5 na selu'!

Ususret Božiću, gledatelji će uživati u specijalnom tjednu 'Večere za 5 na selu', kada će petero dobro nam znanih natjecatelja potvrditi zašto su ostali upamćeni kao najbolji domaćini.

Image

Večera za 5 na selu

RTL.hr/ 18.12.2022. u 10:00
Play ponuda

MARICA KRSTIĆ (56)

Image

Večera za 5 na selu

Foto:
Image

Večera za 5 na selu

Iz Zadra dolazi Marica Krstić i po zanimanju je dizajnerica tekstila. Svoje kulinarsko umijeće već je pokazala pred kamerama, kad je s prijateljicom Silvijanom Dražović sudjelovala u emisiji „Tri, dva, jedan - kuhaj!“, a u „Večeru za 5 na selu“ prijavila se kako bi pokazala svoje vještine i educirala ljude o tradicionalnoj kuhinji. Za sebe kaže da je vesela, komunikativna i tolerantna, a slobodno vrijeme najradije provodi u vrtu, izrađuje nakit, božićni nakit i pravi likere. Voli mediteransku i kontinentalnu kuhinju, najčešće spravlja riblja jela, variva, juhe, peku i roštilj, a najviše uživa u kolačima.

MARIO JUKIĆ (51)

Image

Večera za 5 na selu

Foto:
Image

Večera za 5 na selu

Mario Jukić je umirovljenik koji je svoj cijeli radni vijek proveo u vojsci, a dolazi iz mjesta Poličnik kod Zadra. U kulinarski show 'Večera za 5 na selu' prijavio se ponajprije zato što voli kuhanje, nova iskustva i upoznavanje novih ljudi, a i to mu je jedna od dražih emisija na RTL-u. Najviše priprema jela dalmatinske kuhinje, no voli sve kuhinje.

DUŠKA ZANINOVIĆ (68)

Image

Večera za 5 na selu

Foto:
Image

Večera za 5 na selu

Šibenčanka Duška Zaninović bavi se slikarstvom, održala je brojne izložbe u Šibeniku i šire, a oslikava i izrađuje odjevne predmete i nakit. Usto, piše i sklada pjesme još od mladosti te pjeva, a sa suprugom Ivom Zaninovićem izgradila je kuću u Bilicama - ona ju je dizajnirala, a on gradio te su je zajedno uredili. Inače je završila školu za odgajatelje te je radila s djecom. Duška obožava kuhanje i dekoriranje jela te je to još jedan način na koji može iskazati svoju kreativnost. Proizvodi biljne likere, džemove, kao i kekse od lavande. Voli tradiciju svog kraja pa tako cijeni stare recepte i jela, ali voli i eksperimentirati u kuhinji, što je pokazala i u RTL-ovu showu 'Tri, dva, jedan - kuhaj!'. U 'Večeri za 5 na selu' nada se dobroj zabavi i ukusnim jelima.

LORENTA FUŠTIN (61) 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Image

Večera za 5 na selu

Foto:
Image

Večera za 5 na selu

Lorenta Fuštin također dolazi iz Primoštena i po zanimanju je knjigovotkinja. Uz to, bavi se pjevanjem, pisanjem, folklorom te je voditeljica jedne dramske sekcije. Svestrana Lorenta jako drži do tradicije i lokalnih običaja, a u 'Večeri za 5 na selu' želi širem gledateljstvu prikazati sve ljepote Primoštena i rad udruge u kojoj djeluje. Kad je riječ o hrani, Lorenta preferira domaća i tradicionalna mediteranska jela, a najčešće priprema gulaš ili pašticadu. Vrlo je spretna u kuhanju, jako se veseli svojoj večeri i druženju.

ANĐELKO BABAČIĆ (77)

Image

Večera za 5 na selu

Foto:
Image

Večera za 5 na selu

Anđelko Babačić je umirovljenik koji kaže kako radi sve, samo se ne odmara. Iako je po struci pogonski električar, Anđelko se bavi glumom te ga je publika mogla vidjeti u nekoliko hrvatskih serija, ali i u spotovima domaćih pjevača. Opisuje se kao zabavna, komunikativna i svestrana osoba, a u 'Večeru za 5 na selu' prijavio se zbog promocije Primoštena, tradicionalnih jela i zabave. Anđelko preferira domaće namirnice i lokalnu kuhinju pa će gostima na svojoj večeri pokušati dočarati kako treba izgledati jedna prava primoštenska večera!

Kulinarski show 'Večera za 5 na selu' gledajte od ponedjeljka do petka od 20.15 sati na RTL-u!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
A FINALE JE PRED VRATIMA...

Parovi nisu oduševljeni prijašnjim natjecateljima, a Martina i Ismael napustili show!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
UŽIVAJTE

Kod Maje je najviše pohvala bilo za desert: Donosimo recept za čokoladnu rapsodiju s narančom

Play ponuda

Više s weba