Večera za 5 na selu

U Sašinoj kuhinji asistirala slatka 'Pipi Duga Čarapa': Otkrila je hoće li se i ona jednog dana prijaviti...

Malena Tena doista je opuštena pred kamerama, stoga se ne bismo čudili da se jednog dana i ona prijavi u 'Večeru za 5 na selu'

RTL.hr
24.11.2022 13:30

S budućom suprugom i njenih dvoje djece, Saša Oršanić se smjestio u naselju Molvice u sklopu Samobora. Kako je već to rekao, oni su mu, uz njegovo dvoje djece iz prvog braka, najbitniji u životu. Slobodno vrijeme rado provodi s njima, a sa sinom iz prošlog braka vikendima igra tenis. Sebe opisuje kao zabavnu, vedru i komunikativnu osobu. Tamošnji ga kraj poznaje kao vrsnog kamenoklesara. Ne samo da reže kamen, već se dosjetio ideje da pokrene vlastiti posao s originalnim proizvodima. Iako voli kuhanje, Saša nije krio činjenicu da se zbog promocije posla prijavio u RTL-ov kulinarski show 'Večera za 5 na selu' .

Kada demonstrira svoje kulinarsko umijeće, kaže da kuha ama baš sve. Saša preferira mediteransku kuhinju tako da ne čudi da mu je najdraže jelo riba. Smatra kako nema mana u kuhinji, a kritike na njegova jela ga, kako kaže, nimalo ne diraju.

Ipak, pomoć je potrebna svakome pa i kuharima poput Saše.

Kako bi mu pomogla s pripremom obroka, u pomoć mu je priskočila malena Tena koja je rekla da njezin budući očuh priprema super ukusne kolače.

Njegova protukandidatkinja Ksenija misli kako je Saša više čovjek za napraviti meso, nego za desert.

Mlada dama je zadovoljna pripremom deserta pa je otkrila kako još ne zna hoće li možda i ona jednog dana sudjelovati u popularnom showu.