Večera za 5

U 'Večeri za 5 na selu' išlo se i na trance party: 'Tradicija je previše monotona, treba proširiti vidike'

Svi se domaćini kulinarskog showa 'Večera za 5 na selu' iznimno trude kako bi u svom danu zasjali u najboljem svjetlu, no neki su ljestvicu podigli uistinu visoko...

RTL.hr
19.03.2021 11:00

U Brodarici nadomak Šibenika kuhala je nastavnica matematike, poduzetnica i bivša misica Maja Curavić , koja je već na samom početku dala do znanja kako njezina večera neće biti nimalo klasična. Za tu je prigodu domaćica osmislila vrlo zanimljiv, ali pomalo neobičan mesni jelovnik koji nije bio po svačijem guštu.

Večera za 5 na selu

Naime, Majin glavni sastojak u svim sljedovima bilo je meso, što ne bi bilo toliko neobično da priču nije zaokružila i mesnim desertom - sorbetom od krušaka po kojem je posipala mljevene čvarke! Meni je bilo zlo od mesa, izgledalo je prekrasno, ali nismo više mogle jesti", komentirale su gošće, no dečki su kratko i jasno zaključili: Sve je bilo odlično!"

Večera za 5 na selu

Pjevačica Jelena Barač iz mjesta Pavučnjak kod Samobora natjecatelje je prvo oduševila što je jela nazvala po imenima pjesama, a kad je poslužila glavno jelo naziva 'Lutka za bal', svu je pozornost odnijela barbika !

Jelena Barač

Zašto uopće nosi lutku? Uopće nisam skužio da je to salata!" komentirao je natjecatelj Ivan. Potom su i ostali gosti za stolom zaključili kako im je to ipak bilo malo jezivo. Podsjeća na horor film", nastavio je Ivan, a naposljetku su se svi gosti smijali toj posebnoj salati i ponavljali da im je večer bila uistinu za pamćenje.

Jelena Barač

Miguel Hlača je umjetnik koji izrađuje radove od drveta masline, radi kao DJ, bavi se uređenjem prostora za zabave te kuha, a u 'Večeri za 5 na selu' definitivno će ostati upamćen po tome što je svojim gostima, mahom umirovljenicima, priredio trance party !

Miguel Hlača

Ne držim do tradicije, tradicija mi je previše monotona. Stalno se ponavlja isto, to mi se ne sviđa. Baš kao i glazba koju slušam, treba imati tu neku moć da bi se shvatila ta muzika. Treba biti širokog pogleda, a ne uskog", rekao je talentirani Puležanin, koji je bio izvrstan domaćin i još bolji DJ. Najviše mi se svidjelo što sam se malo razmrdala da vidim koliko me kosti još služe", rekla je natjecateljica Ljubica, a i ostali su joj se gosti ubrzo pridružili u plesu.

Miguel Hlača

U showu 'Večera za 5 na selu' domaćin je bio i osebujni pijanist Ivan Škreblin iz Samobora, koji je priredio ukusan jelovnik, no gosti su bili vidno zbunjeni njegovim 'nestajanjem' usred večere !

Ivan Škreblin

Naime, Ivan je bio vrlo uzbuđen, što su svi gosti i primijetili, da bi potom tijekom večere negdje odlazio pod izlikom da mora na toalet. Ekipa za stolom ostala je iznenađena, a onda su se dobro nasmijali toj situaciji. Ivan je tijekom večere bez riječi 'nestao' još dvaput, a gosti su se svaki put - nasmijali od srca!Ovo je bila najbolja večera na kojoj sam ikad bila!" komentirala je natjecateljica Lukrecia.

Ivan Škreblin Večera za 5 na selu

'Under the Sea' bila je tema večere kod Nataše Devile iz mjesta Žaborić kod Šibenika. Nataša radi kao animatorica te iza sebe ima na stotine, ako ne i tisuće organiziranih zabavnih događaja. Za ovu je posebnu prigodu domaćica priredila pravu morsku priču te je goste dočekala kao sirena koja izlazi iz stola !

Nataša Devila

Svi smo se oduševili", zaključila je natjecateljica Duška koja je večeru hvalila na sva zvona, no kao i uvijek, nisu svi mislili tako. To je za dječje priredbe, kao za dječji vrtić i ispalo je kao da smo mi djeca, nije mi se svidjelo", izjavio je natjecatelj Milko koji je, srećom, bio u manjini jer je to uistinu bila čarobna večera.

Nataša Devila

U tjednu kad se kuhalo u Čabru i okolici Edi Jurković ostalim je natjecateljima 'Večere za 5 na selu' otkrio kako vozi motor te uživa u dugim vožnjama na što je natjecateljica Kata Ramljak oduševljeno priznala kako joj je san provozati se na velikom motoru.

Davor Urh

Premda je njezin brat imao skuter, sama ga nikad nije vozila od straha da ne zakoči prenaglo i ne padne na glavu pa joj je Edi odlučio ispuniti san. Pozvao ju je na motor, a ostali su joj pomogli da se popne i stavi kacigu. Zagrli ga, zagrli ga, Kato!" vikali su joj dok su oni odlazili u daljinu.

Kata Ramljak

Kakva su iznenađenja pripremili natjecatelji 13. sezone 'Večere za 5 na selu' ne propustite pogledati u novim zanimljivim epizodama - uskoro na RTL-u!