Večera za 5 na selu

U 'Večeri za 5 na selu' kuhat će se slasna jela iz Karlovačke županije!

Za nagradu od 1000 eura i titulu najboljeg kuhara amatera u novom tjednu borit će se petero novih veselih kandidata!

RTL.hr
2023-04-30 10:00

IGOR GRGIĆ (27)

Igor Grgić
Igor Grgić FOTO: RTL

Igor dolazi iz Ozlja, radi u obiteljskom obrtu i u 'Večeru za 5 na selu' prijavio zbog zabave i promocije svog kraja. U slobodno vrijeme je iznimno aktivan; ide u teretanu i igra košarku, a također se jedno vrijeme bavio i politikom. Za Igora još možemo reći da je komunikativan i veseo te da jako voli putovati i družiti se, omiljeno jelo su mu špek fileki, voli eksperimentirati s raznim kuhinjama, no najradije spravlja domaća kontinentalna jela.

LUCIJA JANJANIN (28)

Lucija Janjanin
Lucija Janjanin FOTO: RTL

Karlovčanka Lucija je mlada ekonomistica koja trenutno radi kao knjigovotkinja i jako voli kuhanje zbog čega i dolazi u 'Večeru za 5 na selu'. Osim toga, u emisiju se prijavila kako bi stekla novo iskustvo i upoznala nove prijatelje. Za sebe kaže da je otvorena, direktna, iskrena, a ponekad i brzopleta. Ima dvoje male djece koja su joj sve na svijetu, a u slobodno vrijeme druži se s prijateljima i provodi vrijeme u prirodi. Od Lucije možemo očekivati tradicionalnu kuhinju njezina kraja zato što kaže da su to jela koja najradije priprema.

ZDENKA PUŠKARIĆ (55)

Zdenka Puškarić
Zdenka Puškarić FOTO: RTL

Umirovljenica Zdenka dolazi iz naselja Zagorje Ogulinsko, koje je u sastavu Ogulina. 'Večeru za 5 na selu' prati jako dugo i premišljala se vezano za sudjelovanje, a sada je napokon odlučila okušati se jer zna da nema što izgubiti, a vjeruje i da će upoznati neke nove ljude te možda naletjeti i na nekog koga već poznaje. Uglavnom priprema domaće juhe, gulaše, pečeno ili pohano meso, krumpir, pravi domaće sokove i pekmeze, prilikom pripreme jela koristi isključivo domaće namirnice i voli samo tradicionalnu kuhinju.

IVANA ČAVALIĆ (37)

Ivana Čavalić
Ivana Čavalić FOTO: RTL

Iz naselja Sveti Petar, koje je u sastavu Ogulina, dolazi medicinska sestra Ivana, koja svoje slobodno vrijeme najradije provodi sa svoje četvero djece, pleše bachatu i izrađuje aranžmane. Direktna je, zabavna, vesela, puno priča, a uglavnom voli kuhati mesna jela i variva - pokušava kombinirati tradicionalna jela s modernima te voli eksperimentirati s raznim kuhinjama. Podrijetlom je Slavonka tako da bi na svojoj večeri voljela kombinirati slavonsku i ličku kuhinju, voli improvizirati kod pripreme jela i ne radi po receptu.

ZORAN JERGOVIĆ (57)

Zoran Jergović
Zoran Jergović FOTO: RTL

Ekonomist Zoran dolazi iz mjesta Oštarije i za sebe kaže da je jako vesela i pozitivna osoba, a u 'Večeru za 5 na selu' prijavio se ponajprije zbog dobre zabave. Ima raznovrsne hobije koji uključuju ronjenje, bavi se uzgojem božićnih drvaca, svojim imanjem, puno čita, voli psihologiju, politiku te jednostavno kaže da vodi kvalitetan život i kvalitetno se hrani. Otkriva da mu je najdraža mediteranska kuhinja, za sebe kaže da je pravi stručnjak kad je riječ o pripremi mesa i plodova mora dok isto nikako ne bi rekao za pripremu slastica.

Kulinarski show 'Večera za 5 na selu' gledajte od ponedjeljka do petka od 20.15 sati na RTL-u, a emisiju možete pogledati i na PLAYU .

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.