Play ponuda
Play ponuda
Novi tjedan

U 'Večeru za 5 na selu' dolaze zanimljivi kandidati iz Velike Gorice i okolice!

RTL-ov kulinarski show u idućem tjednu odlazi u Veliku Goricu, gdje će se gledateljima predstaviti pet novih kandidata koji će svojim specijalitetima pokušati oduševiti konkurenciju i tako osvojiti titulu najboljeg domaćina u svom kraju.

Image
Foto: RTL
RTL.hr/ 19.6.2022. u 9:45
Play ponuda

GORAN KRALJEVIĆ (42)
Goran Kraljević dolazi iz mjesta Gornji Čehi, po struci je elektrostrojarski tehničar, no trenutačno radi u trgovini koja se bavi veleprodajom voća i povrća. Osim toga, Goran ima svoj OPG na kojem uzgaja češnjak, jabuke, trešnje, višnje i razno drugo povrće. Uz poljoprivredu njegov velika ljubav i hobiji su mu lov i ribolov. Za sebe kaže da je druželjubiv i otvoren za nove stvari, pa se tako odlučio prijaviti u emisiju 'Večera za 5 na selu' kako bi se dobro zabavio, stekao novo iskustvo i upoznao nove ljude. Preferira hrvatsku kuhinju, domaće namirnice te smatra da nema mane u kuhanju, a kao vrline ističe svoju posvećenost prema jelu koje priprema. Obitelj mu puno znači, oni su njegova najveća podrška te im svojim sudjelovanjem želi dati primjer kako treba biti odvažan i nikada ne odustati.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

JADRANKA BEDEKOVIĆ (66)
Jadranka Bedeković iz mjesta Velika Kosnica je prava tradicionalna i seoska žena te domaćica koja se bavi poljoprivredom na svom OPG-u. Ima veliko imanje te mnoštvo domaćih životinja – krave, svinje, kokoši… U 'Večeru za 5 na selu' prijavila se kako bi upoznala nove ljude i pokazala svoje kulinarske sposobnosti. Članica je udruge Turopoljska tradicija starina koja održava na životu stare običaje poput pletenja košara, izrađivanje tradicionalnih narodnih nošnji i slično. Opisuje se kao vesela, otvorena, druželjubiva i brižna osoba. Kad je riječ o kuhanju, preferira hrvatske tradicionalne recepte, spretna je u pripremi raznih domaćih jela, a nikada neće odbiti dobru kotlovinu.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

SILVIO STEFANOVIĆ (46)
Silvio Stefanović dolazi iz Velike Gorice, po struci je elektrotehničar, no trenutačno radi u osiguranju. Kuhanje mu je velika strast te su njegovi specijaliteti poznati širom Velike Gorice, a u 'Večeru za 5 na selu' se prijavio kako bi širem gledateljstvu pokazao svoj kulinarski talent. Osim toga, Silvio je veliki ljubitelj automoto sporta i adrenalina te i sam vozi automobilske trke, a voli i motore. Kao i u utrkama, ističe da mu je važna pobjeda i u RTL-ovoj kulinarskoj emisiji te ne krije svoj natjecateljski duh. Silvio najčešće priprema razne gulaše, grah varivo ili roštilj te preferira domaća jela. Kao vrline u kuhinji ističe svoju urednost, a kao svoju manu priznaje da voli uputiti kritiku na pripremljena jela.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

INES RODIN PEREZA (72)
Umirovljenica Ines Rodin Pereza dolazi iz Zagreba, no posjeduje vikendicu u Donjem Dragonošcu, gdje će pripremati svoju 'Večeru za 5 na selu'. U emisiju se prijavila jer voli kuhati i upoznavati nove ljude te joj nastup pred kamerama nije stran. Naime, Ines je sudjelovala u RTL-ovom game showu 'Dođi, pogodi, osvoji', gdje je zaključila da ona voli kamere i da kamere vole nju. Opisuje se kao vrckavu, mladenačku, uvijek nasmijanu ženu, a za sebe kaže da je žena za sva vremena i žena-čelik! Iako je u mirovini, po struci je ugostiteljica, a trenutačno se brine o starijim osobama u svom susjedstvu te ima razne hobije. Ines se bavi šivanjem, proizvodnjom vlastitih proizvoda od smilja i lavande, kao i pisanjem priča za laku noć. Kad je riječ o kuhanju, voli mediteranska, dalmatinska i talijanska jela.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

RUŽICA BEGOVIĆ (53)
Ružica Begović dolazi iz mjesta Črnkovec te radi kao spremačica. U slobodno vrijeme izradom anđela na razne načine, šivanjem i vrtlarenjem. U 'Večeru za 5 na selu' se prijavila jer obožava kuhati te često priprema jela za svoju obitelj, susjede i prijatelje. Preferira domaću i tradicionalnu kuhinju, a voli i podravske specijalitete jer rodom dolazi iz Podravine. Ružici ovo neće biti prvi nastup pred RTL-ovim kamerama jer je ranije sudjelovala u emisiji 'Shopping kraljica', gdje joj je pobjeda izmaknula za samo jedan bod! Za sebe kaže da je vrckava i pričljiva osoba koja voli pomagati drugima i, naravno – kuhati.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Nove epizode 'Večere za 5 na selu' pratite od ponedjeljka do petka u 20.15 sati na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
NIJE SUMNJALA NI TRENUTKA

Ne bi svaka žena ovo dopustila! Ismet se primio škara i ošišao Azelmu: 'Savršeno'

Play ponuda

Više s weba