Play ponuda
Play ponuda
Novi tjedan

U 'Večeru za 5 na selu' stiže veselo društvo s Lošinja: Tu smo zbog zabave, a novac ide u dobrotvorne svrhe!

RTL-ov popularni kulinarski show u novom tjednu odlazi na jedan prekrasan kvarnerski otok – Lošinj, a ondje će se gledateljima predstaviti pet prijatelja koji su se prijavili u emisiju kako bi učinili dobro djelo.

Image
Foto: RTL
RTL.hr/ 5.6.2022. u 9:45
Play ponuda

Vatrogasac Marin Brčić, policajac Zvonimir Babić, ugostitelj Elvis Lukša, vozač hitne pomoći Hrvoje Jutriša i mesar Neven Kraljić došli su do odlične ideje – odlučili su se ekipno prijaviti u 'Večeru za 5 na selu' te osvojen novac od sudjelovanja u emisiji donirati u humanitarne svrhe. Vesela petorka iz Malog Lošinja gledateljima će pokazati kako se živi na tom prekrasnom kvarnerskom otoku, predstavit će i ukusna jela tog kraja, a pritom će se dobro zabaviti i učiniti dobro djelo.

MARIN BRČIĆ (38)
Marin Brčić dolazi s otoka Lošinja, točnije iz grada Malog Lošinja, a po zanimanju je ponosni profesionalni vatrogasac. Za sebe kaže da je veseo, vedar i spontan te se u 'Večeru za 5 na selu' prijavio zbog, kako kaže, dobrotvornih razloga jer će novac prikupljen u emisiji donirati potrebitima. Kuhanje mu je jedan od hobija, voli isprobavati nova jela, a preferira mediteransku kuhinju. U slobodno vrijeme još se bavi glazbom te održava svoj OPG u kojem se bavi voćarstvom i hortikulturom.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

ZVONIMIR BABIĆ (39)
Zvonimir Babić također dolazi iz Malog Lošinja, gdje trenutačno radi kao policajac u pomorskoj policiji. Za sebe kaže da je društven i vedar, ali i temperamentan te se u 'Večeru za 5 na selu' prijavio isključivo zbog zabave, kao i cijela ovotjedna ekipa koja novac od nagrade planira dati u dobrotvorne svrhe. Zvonimiru nastup pred kamerama nije stran jer je ranije sudjelovao u prvoj sezoni RTL-ova kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!', a sad će pripremati večeru za svoju lošinjsku ekipu. Kad je riječ o hrani, Zvonimir ističe kako nije izbirljiv, ali je veliki gurman. U slobodno vrijeme voli ribariti, šetati i kartati s prijateljima.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

ELVIS LUKŠA (43)
Elvis Lukša je rodom iz Varaždina, no već 20 godina živi na otoku Lošinju, u koji se zaljubio, te trenutačno radi kao ugostitelj u Malom Lošinju. Za sebe kaže da je vesela osoba uvijek spremna za druženje i nove izazove, a priznaje i da je veliki radoholičar te je uvijek za akciju. Upravo zbog toga nije dvojio oko prijave u RTL-ov kulinarski show u kojem će sudjelovati zajedno sa svojim prijateljima, a osvojeni novac će donirati u dobrotvorne svrhe. U slobodno vrijeme bavi se vrtlarstvom te druži s obitelji. Voli mediteransku i zagorsku kuhinju pa se na njegovom jelovniku uvijek može pronaći spoj morskog i kontinentalnog.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

HRVOJE JUTRIŠA (42)
Hrvoje Jutriša se prije nekoliko godina odlučio preseliti iz Zagreba na otok te trenutačno radi kao vozač hitne pomoći u Malom Lošinju. Za sebe kaže da je vesela, spontana i odgovorna osoba, a u 'Večeru za 5 na selu' se također prijavio iz humanitarnih razloga te zbog druženja sa svojom ekipom. Preferira domaća jela, a najviše voli pripremati roštilj. Kao svoju vrlinu u kuhanju ističe preciznost, a mana mu je to što napravi veliki nered prilikom kuhanja. Svoje slobodno vrijeme najviše voli iskoristiti za druženje s obitelji i prijateljima.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

NEVEN KRALJIĆ (39)
Neven Kraljić je mesar iz Malog Lošinja koji se, kao i ostatak ekipe, prijavio iz dobrotvornih razloga te se nada dobroj zabavi sa svojim prijateljima i ovotjednim kandidatima. Opisuje se kao zabavna, komunikativna i društvena osoba koja svaki slobodan trenutak voli iskoristiti za druženje s društvom uz karte i pokoju čašicu vina. Preferira mediteransku kuhinju, a najčešće priprema ribu te voli ići u ribolov, kad mu vrijeme to dopusti.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Veselu i složnu ekipu iz Malog Lošinja u 'Večeri za 5 na selu' pratite od ponedjeljka do petka u 20.15 sati na RTL-u!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
NEVJEROJATNA TRANSFORMACIJA

Gabi i trenerica Sanja susrele su se na Hvaru: 'Da nisam progovorila, kaže da me ne bi prepoznala'

Play ponuda

Više s weba