Večera za 5 na selu

U 'Večeru za 5 na selu' stiže veselo društvo s Lošinja: Tu smo zbog zabave, a novac ide u dobrotvorne svrhe!

RTL-ov popularni kulinarski show u novom tjednu odlazi na jedan prekrasan kvarnerski otok – Lošinj, a ondje će se gledateljima predstaviti pet prijatelja koji su se prijavili u emisiju kako bi učinili dobro djelo.

RTL.hr
05.06.2022 09:45

Vatrogasac Marin Brčić, policajac Zvonimir Babić, ugostitelj Elvis Lukša, vozač hitne pomoći Hrvoje Jutriša i mesar Neven Kraljić došli su do odlične ideje – odlučili su se ekipno prijaviti u 'Večeru za 5 na selu' te osvojen novac od sudjelovanja u emisiji donirati u humanitarne svrhe. Vesela petorka iz Malog Lošinja gledateljima će pokazati kako se živi na tom prekrasnom kvarnerskom otoku, predstavit će i ukusna jela tog kraja, a pritom će se dobro zabaviti i učiniti dobro djelo.

MARIN BRČIĆ (38)
Marin Brčić dolazi s otoka Lošinja, točnije iz grada Malog Lošinja, a po zanimanju je ponosni profesionalni vatrogasac. Za sebe kaže da je veseo, vedar i spontan te se u 'Večeru za 5 na selu' prijavio zbog, kako kaže, dobrotvornih razloga jer će novac prikupljen u emisiji donirati potrebitima. Kuhanje mu je jedan od hobija, voli isprobavati nova jela, a preferira mediteransku kuhinju. U slobodno vrijeme još se bavi glazbom te održava svoj OPG u kojem se bavi voćarstvom i hortikulturom.

Večera za 5 na selu (3).JPG

ZVONIMIR BABIĆ (39)
Zvonimir Babić također dolazi iz Malog Lošinja, gdje trenutačno radi kao policajac u pomorskoj policiji. Za sebe kaže da je društven i vedar, ali i temperamentan te se u 'Večeru za 5 na selu' prijavio isključivo zbog zabave, kao i cijela ovotjedna ekipa koja novac od nagrade planira dati u dobrotvorne svrhe. Zvonimiru nastup pred kamerama nije stran jer je ranije sudjelovao u prvoj sezoni RTL-ova kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!', a sad će pripremati večeru za svoju lošinjsku ekipu. Kad je riječ o hrani, Zvonimir ističe kako nije izbirljiv, ali je veliki gurman. U slobodno vrijeme voli ribariti, šetati i kartati s prijateljima.

Večera za 5 na selu (4).JPG

ELVIS LUKŠA (43)
Elvis Lukša je rodom iz Varaždina, no već 20 godina živi na otoku Lošinju, u koji se zaljubio, te trenutačno radi kao ugostitelj u Malom Lošinju. Za sebe kaže da je vesela osoba uvijek spremna za druženje i nove izazove, a priznaje i da je veliki radoholičar te je uvijek za akciju. Upravo zbog toga nije dvojio oko prijave u RTL-ov kulinarski show u kojem će sudjelovati zajedno sa svojim prijateljima, a osvojeni novac će donirati u dobrotvorne svrhe. U slobodno vrijeme bavi se vrtlarstvom te druži s obitelji. Voli mediteransku i zagorsku kuhinju pa se na njegovom jelovniku uvijek može pronaći spoj morskog i kontinentalnog.

Večera za 5 na selu (5).JPG

HRVOJE JUTRIŠA (42)
Hrvoje Jutriša se prije nekoliko godina odlučio preseliti iz Zagreba na otok te trenutačno radi kao vozač hitne pomoći u Malom Lošinju. Za sebe kaže da je vesela, spontana i odgovorna osoba, a u 'Večeru za 5 na selu' se također prijavio iz humanitarnih razloga te zbog druženja sa svojom ekipom. Preferira domaća jela, a najviše voli pripremati roštilj. Kao svoju vrlinu u kuhanju ističe preciznost, a mana mu je to što napravi veliki nered prilikom kuhanja. Svoje slobodno vrijeme najviše voli iskoristiti za druženje s obitelji i prijateljima.

Večera za 5 na selu (6).JPG

NEVEN KRALJIĆ (39)
Neven Kraljić je mesar iz Malog Lošinja koji se, kao i ostatak ekipe, prijavio iz dobrotvornih razloga te se nada dobroj zabavi sa svojim prijateljima i ovotjednim kandidatima. Opisuje se kao zabavna, komunikativna i društvena osoba koja svaki slobodan trenutak voli iskoristiti za druženje s društvom uz karte i pokoju čašicu vina. Preferira mediteransku kuhinju, a najčešće priprema ribu te voli ići u ribolov, kad mu vrijeme to dopusti.

Večera za 5 na selu (1).JPG

Veselu i složnu ekipu iz Malog Lošinja u 'Večeri za 5 na selu' pratite od ponedjeljka do petka u 20.15 sati na RTL-u!