Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
USLAST!

U završnici blagdanskog tjedna Bernardica priprema hladetinu, odojak i patku: 'Ovo je posljednja večera!'

Stigao je posljednji dan blagdanskog specijala u 'Večeri za 5 na selu', kada će kandidate ugostiti Bernardica u mjestu Sveti Petar Čvrstec pokraj Križevaca.

Image

Večera za 5 na selu

RTL.hr/ 30.12.2022. u 10:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kad su kandidati vidjeli sastojke koje će Bernardica koristiti za svoju večeru, uglavnom su bili zadovoljni. „Ne volim baš svinjske nogice, ali vidim da će biti dva glavna“, jela komentirao je Ivan, koji je ljutit na Bernardicu zato što jučer nije htjela ništa kušati na njegovoj večeri. Dariju se jedino ne sviđa cimet u sastojcima, Snježani se sviđa baš sve, a Božo je rekao: „Najviše mi se sviđa odojak. Po ovim bi sastojcima trebala nešto dobro složiti, sve ovisi kako će joj uspjeti.“ Bernardica se veseli svojoj večeri i u šali kaže: „Ovo je posljednja večera, zadnji dan našega druženja i pripremila sam vam nešto što mi ovdje pripremamo za blagdane.“

Image

Večera za 5 na selu

Foto:
Image

Večera za 5 na selu

Tjedan je otvorio kuhar Dario koji je za svoju večeru dobio 27 bodova, u utorak je kuhala šivačica Snježana i dobila 30 bodova, srijeda je bila rezervirana za kuhara Božidara koji je za svoj bogati blagdanski jelovnik dobio tek 24 boda, no manje ocjena od njega dobio je jučerašnji domaćin Ivan koji je osvojio samo 21 bod, a koliko će bodova dobiti Bernardica i hoće li ona pogoditi blagdansku temu - ne propustite pogledati od 20.15 sati na RTL-u u novoj epizodi 'Večere za 5 na selu'.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
USKORO NA RTL-U

Upoznajte Sašu Đorić, kandidatkinju showa 'Brak na prvu': 'Vjerujem u bajke i svaki dan pokušavam biti istinski sretna'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba