Play ponuda
Play ponuda
ANKETA

Učiteljica Irena otkrila vjeruje li u sudbinu! Evo kako je upoznala supruga: 'Trebala sam tad biti na moru'

Nikada ne možemo znati što nam život sprema, pogotovo u onim najtežim životnim trenucima

RTL.hr/ 29.10.2022. u 11:45
Play ponuda

Maleni Virovitičani nisu ni svjesni kakva ih je sretna sudbina zadesila onog trenutka kada se ondje, kao učiteljica, ostvarila vesela i komunikativna Irena Iličić. Za sebe kaže da je pomalo otkačena u odijevanju, ali i življenju pa se ova 52-godišnjakinja prijavila u RTL-ov kulinarski show 'Večera za 5 na selu' i to ponajprije jer uživa u kuhanju, upoznavaju novih ljudi, pečenju kolača te degustaciji novih okusa i recepata.

Nažalost, Irena je kao mlada majka ostala bez supruga i oca svoje djece. Tada joj je sin imao dvije i pol godine, a kćer je tek rodila. S obzirom na to takav nesretan razvoj događaja, Irena je otkrila vjeruje li u sudbinu, koja je spojila s njezinim današnjim suprugom.

"Vjerujem u sudbinu, da. Upravo je susret mog supruga i mene bio sudbonosan jer sam u to doba kada smo renovirali krov, trebala biti na moru i slučajno sam ostala tjedan dana duže doma te smo se tako upoznali. Dakle, da sam otišla, na more, na ljetovanje, ne bismo se upoznali. Naime, mi smo mijenjali krov budući da je suprug s braćom imao građevinsku firmu pa smo pozvali njih i eto tako smo se upoznali. Zaista vjerujem u sudbinu i vjernica sam tako da mislim da što god mi u životu sebi zacrtamo, Bog sve to posloži kako treba i kako to on misli", pojasnila je Irena Iličić.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
EMITIRAMO 500. EPIZODU

Producentica 'Večere za 5 na selu' Marija-Jelena Zen za RTL.hr: 'Za jedan tjedan emisije potrebno je dva mjeseca rada'

Play ponuda

Više s weba