Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
UVIJEK U AKCIJI

Ugostiteljica Jasna: 'I nakon karcinoma dojke, razmišljam pozitivno, treba samo gledati naprijed!'

Jasna Bralić dolazi iz mjesta Rukavac i za sebe kaže kako je uvijek spremna za akciju, a sve ružno ostavlja u prošlosti. S kćeri Katarinom prijavila se u show 'Večera za 5 na selu' zato što obje vole kuhati, a želi pokazati i viške specijalitete, upoznati nove ljude i jesti ukusnu hranu, lijepo se zabaviti, družiti i zapjevati.

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 29.3.2021. u 18:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Živim u mjestu Rukavac na otoku Visu, koje je smješteno na južnoj strani otoka. Bavim se apartmanima, sad već imam i stalne goste koji dolaze svake godine. Velika mi je pohvala kad se vraćaju gosti. I njima spremam večere i našu tradicionalnu hranu“, kaže Jasna i otkriva kako se voli okušati u svemu pa je tako zavoljela i boćanje.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Igrala sam za boćarske klubove Komiža i Vis, bili smo i na državnom natjecanju, osvojila sam dvije medalje. Na igralište sam zapravo došla gledati muške i njima je falio jedan za igru pa su me pozvali da pokušam. Pokušala sam, valjala i sve brzo shvatila, no zanimalo me pucanje, a ne valjanje jer mi nije bilo interesantno. Treba probati i pucati da mogu zaigrati pravu utakmicu! Onda bih uzela boće, došla sama na teren i trenirala i naučila i to“, otkrila je Jasna i dodala zašto se u posljednje vrijeme iznimno posvetila zdravlju.  

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Moja kći Katarina jako voli životinje pa nam je tako donijela i psa Lakija. To je njezin ljubimac, ali je ostao mamin i tatin jer ga mi šetamo zato što nje nema, ona je sad u Kašteli. Lakija šećem zbog svoga zdravlja, svaki dan napravim nekoliko kilometara, tako da mi je zapravo dobro došao. Prije godinu dana otkrila sam karcinom na dojci, operirana sam, zasad je sve završilo. Uvijek razmišljam pozitivno, nikad nisam smatrala da je to neka bolest koju neću prebroditi tako da mi je to kao da sam dobila neku prehladu. I nakon te operacije razmišljam pozitivno, nema kod mene ništa unatrag - samo naprijed!“ kaže Jasna i otkriva zašto se prijavila u 'Večeru za 5 na selu'.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„U show sam se prijavila jer nema mira kod mene, ja bih radila svašta. Meni je to zabavno, želim pokazati naše specijalitete i želim se družiti. To mi je najvažnije - dobro društvo, malo popiti, zapjevati… Pjevala sam u klapi i svirala sam mandolinu, uvijek sam aktivna!“

Kojim viškim specijalitetima Jasna planira oduševiti svoje goste, ne propustite pogledati u novoj sezoni 'Večere za 5 na selu' - 20 sati na RTL-u!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
VEĆ ŠEST GODINA

Luka o braku: 'Smatram da se nisam rano oženio, bila je to ljubav na prvi pogled'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba