Večera za 5

Ugostiteljica Mirjana: 'Volim svoj posao i ponosna sam što nam se svi gosti vraćaju'

Prije 36 godina ugostiteljica Mirjana iz Tršća počela se baviti turizmom, a danas s ponosom može reći kako njihova Kuća za odmor Jurković ima četiri zvjezdice i što je još važnije - svi gosti im se vraćaju!

RTL.hr
23.09.2020 12:15

Turizmom sam se počela baviti prije 36 godina. Tada sam napravila jedan apartman kako bismo pokrili troškove grijanja. Mislila sam da ću nekome iznajmiti, obično radnicima, no kasnije se pojavila potreba, a potom su počeli dolaziti i pravi gosti", rekla je Mirjana, a Vazma dodala: Među prvima sam se počela baviti turizmom s gospođom Jurković - prvo ona pa poslije nje ja."

Mirjana Jurković

Želim imati zdravu hranu, želim znati što jedem...Bez umjetnog gnojiva, bez špricanja i onda su to prepoznali i sami gosti. Kasnije sam morala podignuti ljestvicu, staviti sve na višu razinu, tako da sam ove godine dobila Kuću za odmor s četiri zvjezdice!" ponosno kaže Mirjana, a ostali su kandidati naglasili kako je uistinu snažna i moćna žena.

Mirjana Jurković

Isplatio se dugogodišnji trud. Volim svoj posao, svi mi se gosti vraćaju i svi dolaze po preporuci. S gostima smo kao familija tako da je to stvarno lijepo raditi", zaključila je Mirjana.

Kulinarski show 'Večera za 5 na selu' gledajte od ponedjeljka do petka od 20 sati na RTL-u!