Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NOVI KANDIDATI, NOVE DELICIJE

Ukusnim jelima i savršenim domaćinskim vještinama ovaj tjedan predstavit će se kandidati iz Samobora i okolice

U novom tjednu 'Večere za 5 na selu' idemo u grad koji je poznat po fašniku i kremšnitama, a domaćini će biti umirovljenice Marija, Ljiljana i Darinka, ugostitelj Mario te profesorica filozofije i religijske kulture Ana.

Image

Večera za 5 na selu

Foto: RTL
RTL.HR/ 26.3.2022. u 10:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

MARIJA REŠETAR

Umirovljena kuharica Marija Rešetar dolazi iz Dubrave Samoborske, ima 50 godina i u kulinarski show 'Večera za 5 na selu' prijavila se ponajprije zbog druženja, dobre zabave i novog zanimljivog iskustva. Za sebe kaže da je vesela, aktivna i kreativna osoba čiji su hobiji brzo hodanje i izrada ručnih radova, a i članica je i samoborske udruge za njegovanje starih običaja po imenu Etno fletno. Marija najčešće priprema domaću hranu zato što najviše voli jesti domaće proizvode. Svojom najvećom vrlinom u kuhanju smatra to što je brza prilikom pripreme jela i priznaje kako ne voli eksperimentiranje, nego se drži provjerenih recepata.

MARIO KRALJ

Mario Kralj dolazi iz Samobora, ima 23 godine, po zanimanju je ugostitelj, a u svoje slobodno vrijeme bavi se crtanjem. Želju za kuhanjem i inspiraciju dobio kada je vidio slavnog britanskog kuhara Jamieja Olivera na televiziji, a s prijateljem je sudjelovao u još jednom kulinarskom showu - 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' tako da svoja novostečena kulinarska znanja želi pokazati u 'Večeri za 5 na selu'. Za sebe kaže da je vedara i opuštena osoba, a brzopletost smatra svojom najvećom manom prilikom pripreme jela. Najčešće spravlja piletinu na sve načine, omiljeno jelo mu je musaka, a preferira talijansku i azijsku kuhinju.

ANA JUG

U Samoboru će kuhati 46-godišnja Zagrepčanka Ana Jug, umjetničkog imena Ana Apsaradha. Ona je profesorica filozofije i religijske kulture, radi kao voditeljica plesne škole, blogerica i bavi se najmom svoje Holiday Ville, a njezini su hobiji izrada kostima i nakita za ples i sve vezano uz plesnu školu. Za sebe kaže da je spontana, prirodna i šaljiva osoba koja voli putovati i jedan dio života i školovanja provela je u Indiji pa bi na svojoj večeri voljela predstaviti indijsku kulturu i njihovu kuhinju koju preferira. Priznaje kako ne voli pripremati jela od crvenog mesa, najčešće kuha variva, svojom najvećom vrlinom u kuhanju smatra to što priprema jela s puno začina i ljubavi, a u 'Večeru za 5 na selu' prijavila je zbog dobre zabave.

LJILJANA JANTOLIĆ

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Image

Večera za 5 na selu

Foto: RTL
Image

Večera za 5 na selu

RTL

Umirovljenica Ljiljana Jantolić dolazi iz naselja Samoborski Otok, ima 61 godinu, a u 'Večeru za 5 na selu' prijavila se zbog dobre zabave i novog iskustva te kako bi promovirala svoj OPG i vino, a i smatra da je dobra kuharica. Za sebe kaže da je vedra i komunikativna osoba kojoj su prije najdraži hobiji bili heklanje i štrikanje, no otkako je dobila unuke, svoje slobodno vrijeme najradije provodi s njima. Ljiljana najčešće priprema jela kontinentalne kuhinje, a svojom najvećom manom prilikom kuhanja smatra to što često presoli jelo. Obožava roštilj, a najčešće spravlja mesna jela, juhe, variva i sva sezonska jela.

DARINKA LIBRIĆ

Darinka Librić je 64-godišnja umirovljena učiteljica matematike koja se u show 'Večera za 5 na selu' prijavila zbog dobre zabave, novih recepata, druženja i upoznavanja drugih ljudi s čarima poezije. Podrijetlom je iz Gorskog kotara, a trenutačno živi u Samoboru u kući s vrtom, voćnjakom i domaćim životinjama, a u slobodno vrijeme bavi se planinarenjem, povrtlarstvom i poezijom. Karakterno je iskrena i izravna, uvijek kaže što misli, ne kalkulira i drukčija je od drugih. Voli domaću kuhinju s više povrća i manje mesa, najčešće kuha ćušpajze, omiljeno jelo joj je grah, a svojom najvećom vrlinom prilikom spravljanja jela smatra to što iz ničega stvori nešto. 

Kulinarski show 'Večera za 5 na selu' gledajte od ponedjeljka do petka od 20.15 sati - samo na RTL-u!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
SVE ZNAMO

IMAMO ODGOVOR! Martina za RTL.hr otkrila tajnu svojih trepavica: 'One su moj zaštitni znak'

Image

Večera za 5 na selu (nove epizode)

kulinarski show
Hrvatska - 2023
Ponedjeljak - petak u 20.15 sati
Gledaj na
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
HRABRO

Hrvoju prekipjelo, bez dlake na jeziku progovorio o Suzani: 'Ti si meni baš fejk osoba'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba