Play ponuda
Play ponuda
nema previše iskustva u kuhinji

ULJE IZ GRIJANE TAVE U USTA! Gabrijelov potez nemojte pokušavati kod kuće!

Gabriel Benussi pripremu predjela u 'Večeri za 5 na selu' započeo je pripravom predjela. Srdele na savor moraju ići na ulje, a nakon problema sa štednjakom, ekonomist iz Rovinja pokazao je i kako isprobava temperaturu ulja

RTL.hr/ 14.12.2022. u 20:30
Play ponuda

Ekonomist Gabriel Benussi iz Rovinja ugostio je kandidate 'Večere za 5 na selu', u koju se prijavio zbog sjajnog iskustva koje je imao tijekom sudjelovanja u emisiji 'Pet frajera tjedno', koja se prikazivala na PLAYU. Veseli Gabriel za sebe kaže da je simpatično emotivna osoba i da ga u životu najviše veseli kada je ljudima oko njega dobro.

Budući da mu je najzaposleniji ljeti, hladnije mjesece iskoristio je za udovoljavanje drugim životnim interesima pa se tako prijavio i u 'Večeru za 5 na selu'.

"Zimi sam bio slobodan pa sam se počeo prijavljivati na neke emisije poput 'Večere za 5 na selu'. Nikad nisam gledao volim li kuhati i kako ću kuhati, nego volim ovu drugu stranu - kad sjedimo i pijemo s društvom i onda svako toliko netko kuha pa je tako došao red na mene. Vidio sam da je fora nešto skuhati, nije fora da prijatelji samo spremaju meni, nešto za 5 na moram i ja njima spremiti. U 'Večeru selu' prijavio sam se zato što se želim družiti s ovim ljudima, želim ih upoznati, nešto im skuhati, da bude zezancija, da jedemo i pijemo svi skupa, pa bilo to i na televiziji", rekao je Gabriel.

Image

Večera za 5 na selu

Foto:
Image

Večera za 5 na selu

Gostima je za 'Večeru za 5 na selu' odlučio servirati Rovigno tesoro kao predjelo, Sipu i ekipu za glavno jelo te Maškare za desert. Pripravu svoje večere započeo je s predjelom. Odlučio je poslužiti srdele marinirane na savor, baš kao i Snježana koja je to predjelo gostima poslužila na svojoj večeri. Iako je Snježana dobila velike pohvale za to jelo, Gabriel se nada da će biti bolji! No, nije izgledalo obećavajuće kada je krenuo pripremati jelo. "Nadam se da će moje predjelo biti bolje, ako nešto ne sprčkam", komentirao je Gabriel dok je čistio srdele.

Ubrzo su krenule nevolje. Budući da Gabriel ne kuha baš često, osjećao je priličan pritisak. "Užasno, katastrofa, poludjet ću, ne znam gdje sam ni što radim, ali nadam se da ću uspjeti riješiti sve", rekao je. I kandidatkinje su imale svoje sumnje u njegove vještine, a ubrzo je Gabriel pokazao i zašto. Kada je došlo vrijeme da upali tavu i stavi ulje na grijanje, počeli su problemi. Prvo je imao problema s paljenjem štednjaka, a potom nije znao ocijeniti kada je ulje zagrijano. Učinio je to žlicom koju je s ulja stavio u usta.

'Večeru za 5 na selu' ne propustite svakim radnim danom od 20.15 sati na RTL-u.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
GATARA IH RAZVESELILA

Ismael i Martina ne mogu doći sebi od sreće zbog proricanja tarot majstorice: 'Dobit ćete dijete kroz godinu dana'

Play ponuda

Više s weba