Večera za 5

Umirovljenica Marija igra pikado i cilja na pobjedu u showu 'Večera za 5 na selu'

Marija Benjak vesela je i vrlo aktivna umirovljenica koja voli ići na pikado natjecanja, a sada se odlučila sudjelovati i u kulinarskom natjecanju, točnije 'Večeri za 5 na selu', da provjeri koliko je dobra u tome.

RTL TV
03.03.2020 18:00

"Članica sam udruge invalida, gdje najviše volimo igrati pikado jer idemo na natjecanja. Iako sam u mirovini, vrlo sam aktivna i ciljam na pobjedu u showu", kaže domaćica Marija Benjak iz Pušćina, koju je u 'Večeru za 5 na selu' prijavila unuka.

"Unuka kaže da baka najbolje kuha pa me prijavila u kulinarski show, a i to mi je bila oduvijek želja jer obožavam kuhati za svoju obitelj", ističe Marija, koja rado provodi vrijeme sa svojim unucima, a ima ih čak šestero!U pripremi jela obično joj pomaže jedna od unuka, koja već od malih nogu uči bakine recepte, a Mariji je to iznimno drago.

Večera za 5 na selu

Voli pripremati i jesti domaća jela pa će se gostima i gledateljima predstaviti tradicionalnim receptima svoga kraja.Uzgaja razno voće i povrće u svom vrtu teima kokoši jer joj je vrlo važno jesti provjerene i domaće proizvode.

Večera za 5 na selu

Smatra se vrlo komunikativnom, društvenom, vedrom i uvijek nasmijanom osobom, ali priznaje da je jako tvrdoglava i iskrena.Ovotjedni kandidati čine joj se u redu te se nada kako će se do kraja tjedna dobro zabaviti i nešto novo naučiti od protukandidata.

Marijinu večeru ne propustite pogledati danas u 20 sati na RTL-u!