Rado piše i dijeli recepte i uvijek iznova voli dokazivati svoje vještine u kuhinji pa je i to jedan od razloga što se prijavio u 'Večeru za 5 na selu' .
Kako mi se bližila mirovina, sve sam više kuhao. Listaš knjige, pa pokušaš ovo ili ono, pa sam se na internetu priključio jednoj grupi i to mi je postao nekakav hobi. Stekao sam puno prijatelja preko kuhače, organiziram druženja, znamo se naći kod mene, tu na Dravi ili otići nekamo", kaže.
No, jako voli i provoditi vrijeme u druženju s prijateljima i obitelji. "Osim kuhanja, volim se družiti, upoznavati ljude, okupljati ih oko sebe, volim prirodu - biti na rijeci, vodi, u šumi... U gljivarskom sam društvu Čakovcu i često smo u šumi, a poslije toga se, naravno, družimo - izvadimo svoje pinklece i podijelimo to što imamo", kaže Antun koji se najbolje osjeća kad je u svojoj kući uz Dravu.